Problem z wycieraczkami GOLF3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z wycieraczkami GOLF3
Witam!!!Mam taki oto problemik z moimi wycieraczkami a więc działają mi tylko w trybie szybkim:)ale nie działaja już przy normalnej szybkości,przy czasowym ustawieniu i gdy spryskiwaczem chce sobie poprawic widpczność to też nie działa:((((co jest grane może to wina przekaźnika??
a i jeszcze prosze o rade który to przekaźnik??
a i jeszcze prosze o rade który to przekaźnik??
Problem podobny jak z dmuchawami.
Ale elektryk Sobie poradzi. Może być przekażnik a może też silniczek wycieraczek. Tryb przerywany i spryskiwacz chodzi na tym samym biegu co normalny więc to na pewno Ci nie będzie chodzić.
Sprawdź silniczek. Elektryk wyczyści...wymieni prę pierdół i będzie ok.
Myślę że około 50 zł wystarczy.
Ale elektryk Sobie poradzi. Może być przekażnik a może też silniczek wycieraczek. Tryb przerywany i spryskiwacz chodzi na tym samym biegu co normalny więc to na pewno Ci nie będzie chodzić.
Sprawdź silniczek. Elektryk wyczyści...wymieni prę pierdół i będzie ok.
Myślę że około 50 zł wystarczy.
A u mnie jest tak dzialaja tylko na najszybszym biegu,brak przerywanego i normalnego przy czym spryskiwacz chodzi tyl tez chodzi normalnie ale tyl to inny przekanzik:)Myslicie ze u mnie to przekaznik?Aha no i tez nie wrtacaja na swoje miejsce ale nie ze wogole tylko zawsze:PSilniczek wycieraczek sprawdzalem tzn podlanczalem inny i tak samo...pomozcie:)
No tak nr 19 zapomniałem napisać.
Ale jak ktoś ma taki problem to można na ucho sprawdzić (metoda jak na dzikim ZACHODZIE, przykładasz ucho do szyn i słuchasz)
Do rzeczy
Jak u mnie był taki problem z wycieruchami (tzn stawały byle gdzie) to w momencie tego...hmm stania przekaźnik zaczął głośniej chodzić...cały czas pracował. Wymieniłem...na razie jest spokój.
No i teraz mi nie stoją
Ale jak ktoś ma taki problem to można na ucho sprawdzić (metoda jak na dzikim ZACHODZIE, przykładasz ucho do szyn i słuchasz)
Do rzeczy
Jak u mnie był taki problem z wycieruchami (tzn stawały byle gdzie) to w momencie tego...hmm stania przekaźnik zaczął głośniej chodzić...cały czas pracował. Wymieniłem...na razie jest spokój.
No i teraz mi nie stoją
Problem w tym ze w przekaznikach nie widze nr 99:P,moglby mi ktos powiedziec w ktrym miejscu ma byc ten przekanzik wstawiony bo moze mam jakis inny i dziala jak dziala...:]Wydrukowalem z forum taki rozklad i jak od dolu patrze to niby drugi z lewej ale w tej lini prosto nad bezpiecznikami dobrze to odczytalem?:)Dokladnie R8 zgadza sie?:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.