Niedziałające Lusterko
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Niedziałające Lusterko
Witam, nie działa mi elektryczne lusterko pasażera, od czego zacząć na czym skończyć, co sprawdzić i jak się do tego zabrać?
- vp-tdi
- Użytkownik
Niedziałające Lusterko
ja bym zacząl od podstawy czyli bezpiecznika.
sprzedam na czesci VW golf II 1.3mh 5d 88r i VW golf III 1.9D 1y tanio.
-
- Nowicjusz
- vp-tdi
- Użytkownik
Niedziałające Lusterko
to szukaj dalej ,śrubokret w reke i jak masz czas i checi to może sam to czegoś dojdziesz
sprzedam na czesci VW golf II 1.3mh 5d 88r i VW golf III 1.9D 1y tanio.
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Niedziałające Lusterko
a który bezpiecznik jest od regulacji prawego lusterka ??vp-tdi pisze:ja bym zacząl od podstawy czyli bezpiecznika
tylkodiesel, najpierw uporaj się z zamkami...przy okazji robienia zamków zamień sobie lusterka stronami i zobacz co się dzieje - będzie można coś wykluczyć
-
- Nowicjusz
Niedziałające Lusterko
nie pamiętam który bezpiecznik, ale teraz wymieniałem ten od kierunków i wszystkie przy okazji sprawdziłem. No tak będę musiał zrobić.
- Qto
- _
- Kontakt:
Niedziałające Lusterko
ironicznie pytałem (i to nie Ciebie a podpowiadającego sprawdzenie bezpiecznika), bo nie ma takiego bezpiecznikatylkodiesel pisze:nie pamiętam który bezpiecznik
tylkodiesel pisze:No tak będę musiał zrobić.
Niedziałające Lusterko
Witam,
Ażeby nie zakładać nowego tematu zapytam tu:
Gdzie naprawiają elektrycznie składane lusterka? są jakieś specjalne warsztaty specjalizujące się w mechanizmach?
Problem mam z rozłożeniem lusterka. Składa się normalnie, ale jak już chce je rozłożyć to nie wraca do swojej pozycji tylko odgina się tak jakby chciało się obrócić o 180. W pozycji co ma się zatrzymać słychać tylko strzał i dalej się obraca.
thz
Ażeby nie zakładać nowego tematu zapytam tu:
Gdzie naprawiają elektrycznie składane lusterka? są jakieś specjalne warsztaty specjalizujące się w mechanizmach?
Problem mam z rozłożeniem lusterka. Składa się normalnie, ale jak już chce je rozłożyć to nie wraca do swojej pozycji tylko odgina się tak jakby chciało się obrócić o 180. W pozycji co ma się zatrzymać słychać tylko strzał i dalej się obraca.
thz
- Qto
- _
- Kontakt:
Niedziałające Lusterko
jakiś czas temu robiłem swoje lusterko bo zachowywało się podobniefila31 pisze:Gdzie naprawiają elektrycznie składane lusterka? są jakieś specjalne warsztaty specjalizujące się w mechanizmach?
Za 100zł spokojnie można kupić lusterko elektrycznie składane...a nie wiem czy za te pieniądze chciałbym to naprawiać "hurtowo" Zdejmij lusterko, rozłóż i działaj sam ...bo może być ciężko znaleźć zakład co to zrobi za opłacalne pieniądze
Niedziałające Lusterko
...chyba nie pozostaje nic innego jak samemu je naprawic a w ostatecznosci zakupic nowe/uzywane
Niedziałające Lusterko
to i ja mogę podpiąć pod temat otóż to włączeniu prawego czy lewego i tak działa tylko lewe.
Coś doradzicie ?
Coś doradzicie ?
- Qto
- _
- Kontakt:
Niedziałające Lusterko
rozebrać i sprawdzić czy wszystko podłączone...jak tak to podmienić silniczek, można wziąć na próbę z lewego lusterka
Niedziałające Lusterko
Problem rozwiązany okazało się ze jedną wtyczka nie była podłączona. Lecz nadal problem jest tego typu po przekreceniu na lewe lusterko działają oby dwa a po włączeniu prawego tylko prawe