Wtyczka pod siedzeniem pasażera.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, ostatnio rzuciła mi się w oczy biała wtyczka wisząca sobie na paru kabelka pod siedzeniem pasażera. Wydaje mi się że powinna być wpięta gdzieś. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czy to na pewno jest wtyczka ?? bo mi to wygląda na kawałek plastiku, na którym zaczepia się wiązkę przy fotelu...
Ciężko sie tam dostać ale wygląda jak wtyczka. Poza tym swieci mi sie od jakiegos czasu kontrolka poduszek i komunikat AIRBAG FEHLER. Może to ma coś wspólnego?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nie ma, wtyczka od poduch jest żółtapomas pisze:Poza tym swieci mi sie od jakiegos czasu kontrolka poduszek i komunikat AIRBAG FEHLER. Może to ma coś wspólnego?
Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten.
Która wtyczka odpowiedzialna jest za grzane fotele? Bo zamontowałem skóry z audi a3 i chciałbym się dowiedzieć czy są grzane.
Pod fotelem znalazłem wtyczkę żółtą, zieloną i czerwoną.
Która wtyczka odpowiedzialna jest za grzane fotele? Bo zamontowałem skóry z audi a3 i chciałbym się dowiedzieć czy są grzane.
Pod fotelem znalazłem wtyczkę żółtą, zieloną i czerwoną.
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
goAlone, niewiem jak w audi ale w Golfie zielona wtyczka odpowiada za grzane fotele zółta od poduszek a czerwonaaa to niewiem niech ktoś inny się wypowie. Może od niezapięcia pasów też jest jakaś.
Antonioo, wyczytałem, że golf i audi to to samo, także
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
Qto, tylko, że fotel ma ręczną regulacje wysokości i żadnych innych przycisków na wierzchu..
go Alone .Witam jak podlaczysz to zrob fotke .Mam taka sama sytuacje kupilem mk4 z fotelami z audi no i nie mam wiazki ,narazie szukam .
Mariusz