[MK2] od CL do Edition One! RECARO, Artec 9.5J -> 2.3 V5
Moderator: G0 Karcio
Wyciągnięty z krzaków, od CL-a po Edition One! RECARO,VOTEX
Wnętrze masz kozackie takie kupiłeś czy robiłeś ,jak robiłeś to możesz podać kwotę jaka Cie wyniosła ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5945650" onclick="window.open(this.href);return false;
mk2kamil, wnętrze było ori CL, obecne wnętrze edition one kompletowałem, fotele i kanapę kupiłem razem, boczki osobno, wykładzinę, tylne parapety i polkę osobno co do ceny gratów poszło pw
nie mogę się napatrzeć normalnie ...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5945650" onclick="window.open(this.href);return false;
mk2kamil, jak będzie w pełni złożone porobię jakieś konkretne fotki bo te z telefonu mają sie ni jak
Dobra robota! Wiecej wiecej,chcemy wiecej
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5129059" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomisław
- Użytkownik
- Kontakt:
Będzie kosior.
Zobacz moją babkę JETTA A2 w drodze do usa
viewtopic.php?f=87&t=478806&p=5763041" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=478806&p=5763041" onclick="window.open(this.href);return false;
Grubo w temacie. Zmiany na duży +
Powodzenia w modach
Powodzenia w modach
Szykuje się fajny golf powodzenia w dalszych pracach
Ocalony od szrotu od CL-a po Edition One! RECARO, Artec 9.5J
dziś ogarnąłem dystans mdf 13cm pod głośnik w drzwiach wszystko elegancko siedzi pod ori maskownicą fot brak
-a tak będzie wyglądał zderzak przód, ciemne kierunki fifft, halogeny chińczyki niestety, ale dają rade, czarne kły w zderzaku i ori dokładka GTI
-a tak będzie wyglądał zderzak przód, ciemne kierunki fifft, halogeny chińczyki niestety, ale dają rade, czarne kły w zderzaku i ori dokładka GTI
będzie grubo na tym kole. 9.5J będzie syte
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
pora podbić temat bo spadł do czyśćca z racji pogody i braku ogrzewanego garażu prace stoją, robię tylko drobne rzeczy co da się zabrać do domu, poza tym trwa cały czas zbieranie gratów
byl problem z silnikiem, poszła nafta w ruch i polepszyło mu sie, aktualnie trzeba go tylko wyregulować na analizatorze spalin.
wczoraj i dziś na spokojnie zrobiłem sobie podświetlenia przycisków na diodach led, od razu je widać, bo na standardowych żaróweczkach.....
poza tym jakiś czas temu zrobiłem też podświetlany schowek
i podświetlane klamki, może się wydaje że mocno świeci ale to tak telefon przesadził z kolorami, na żywo jest w porządku
Jutro wrzucę więcej fotek zakupionych ostatnio rarytasów
byl problem z silnikiem, poszła nafta w ruch i polepszyło mu sie, aktualnie trzeba go tylko wyregulować na analizatorze spalin.
wczoraj i dziś na spokojnie zrobiłem sobie podświetlenia przycisków na diodach led, od razu je widać, bo na standardowych żaróweczkach.....
poza tym jakiś czas temu zrobiłem też podświetlany schowek
i podświetlane klamki, może się wydaje że mocno świeci ale to tak telefon przesadził z kolorami, na żywo jest w porządku
Jutro wrzucę więcej fotek zakupionych ostatnio rarytasów
- WWE GLIWIK
- Mały gagatek
No te przyciski kozak, a klamki w lutym robimy i u mnie
Możesz powiedzieć, jakie to są dokładnie diody? Bo ja bym chciał u siebie wrócić do ori koloru (mam niebieski...) i widzę, że u Ciebie zajefajnie to wygląda Przyciski do ele szyb masz z SEATa czy jakieś inne?