no niestety ale zgodze sie z Tobą, to choroba na dodatek złośliwa.. bo nie ważne jak sie zarzeka człowiek zawsze kończy tak samo, wiem to z autopsjiGranuL pisze:to jednak choroba ;D
Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
- luki07
- _
- Kontakt:
jakie ET felg i jaki rozstaw?GranuL pisze:adapterem 15mm 10,5J ostro wystawać będzie
5x112 et 35 i tył 38 liczyłem z kumplami i będzie bardzo ciężko ale powalczymy
tył spoko, a przód chce zobaczyć, chociaż w sumie jak kąty porobisz
tył negatyw będzie obowiązkowo od eibacha przód bez negatywu
Widze, ze wiesz co robisz. Czekam z niecierpliwością na sezon
trzymam się planu cały czas realizuje go ale nie jest to takie łatwe dlatego powoli. Sam sie nie moge sezonu doczekać aż usiądę obok auta na zlocie i spokojnie na nie popatrzę.
Panowie będę przeprowadzał operację borowikowi tylne piasty zostaną zaspawane i nawiercone nowe otwory na rozstaw 5x112 dzięki temu oszczędzę cenne 150mm szukam już powoli magika który mi to ogarnie
Panowie będę przeprowadzał operację borowikowi tylne piasty zostaną zaspawane i nawiercone nowe otwory na rozstaw 5x112 dzięki temu oszczędzę cenne 150mm szukam już powoli magika który mi to ogarnie
GranuL, a nie łatwiej piasty wymienić ? ktoś na forum coś takiego robił jak dobrze pamiętam.
Można przenieść piasty tylko w mk5 inaczej abs jest trzeba porzeźbić
A macie może gdzieś jakiegoś turtoriala Co do ABSu to pewnie tylko chodzi o nawiert na czujnik?
jak wsadzisz te felgi na takim ET to chcę to zobaczyć czymam Kciuki i być do wiosny zdążył