czy spasuje gwint mk3 do passata b3?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam zakupilem passata b3 w kombi i pozostal mi gwint od vento/golfa 3 czy podejdzie mi do paska?
czy spasuje?
nie podejdzie
sprzedam : wyczyszczony nastawnik HDK 216 do afn/asv 1z/ahu . stan jak nowy. posiadam wszystkie inne czesci do golf IV sdi ,tdi VP i PD
Re: czy spasuje?
moze po delikatnym rezankuDELO20 pisze:Ani przod ani tyl?
sprzedam : wyczyszczony nastawnik HDK 216 do afn/asv 1z/ahu . stan jak nowy. posiadam wszystkie inne czesci do golf IV sdi ,tdi VP i PD
Duzo ludzi mi mowilo ze bedzie pasowal tylko bd nizej bo vaga auta jest wieksza to wkoncu jak to jets?
kolega jesli sie odpowiada na forum to trzeba byc pewnym ze jak chcesz pomoc ludziom i cos odpisujesz to wiesz jak jest... a widac nie wiesz a odpisujesz i wprowadzasz ludzi w blad.. pozniej kilka tys ludzi przeczyta twoj post i bedzie banialuki kolejnym opowiadac...-V.A.G- pisze:moze po delikatnym rezankuDELO20 pisze:Ani przod ani tyl?
przod bedzie pasowac bez żadnego rezania!
tyl na upartego da sie wlozyc choc passat ma wieksza tuleje i srube do mocowania do belki
temat byl juz poruszany...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
siema ja mam przód od passata b3 kombi i wchodzi bez żadnych problemów z tyłem nie wiem jak jest
Nisko latam