Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Nie mam czasu na pstrykanie i zabawy ale jak chcesz to wpadnij w tygodniu bo w następnym uziemiam auto bo piasty idą do nawiercania nowego rozstawu i przy okazji wypiaskuję sobie i odmaluje zaciski
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Re: Odp: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Kiedy moge Cie nawiedzic? Mam pytanko odnosnie mojego autka i chetnie bym obejrzal postępy prac :p
sent from your sister's room using Tapatalk 7.
sent from your sister's room using Tapatalk 7.
nawet dzisiaj
srebrne się zlewają strasznie
[youtube][/youtube]
Spasuję się bez problemów większych o ile zmienię rozstaw na piastach
Po tej stronie gdzie nie trzeba podcinać podłużnicy już coraz lepiej siedzi ale jeszcze to nie to
Lampiony za dnia
Kierownica drewniana pod dekory dla mnie magia kocham ją!
srebrne się zlewają strasznie
[youtube][/youtube]
Spasuję się bez problemów większych o ile zmienię rozstaw na piastach
Po tej stronie gdzie nie trzeba podcinać podłużnicy już coraz lepiej siedzi ale jeszcze to nie to
Lampiony za dnia
Kierownica drewniana pod dekory dla mnie magia kocham ją!
No panieee Konkreto się robi I lampeczki też robią robotę nie ma co Kozacko jednym słowem !
Cały czas przeglądam twój garaż i powiem że twój projekt gniecie cyce , świetny borewicz , czekam na całkowitym spasowaniu podłużnicy i fotek na nowym setupie
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
dzięki ślicznie dziś było wstępne pasowanie i teraz zastanawiam się czy nawiercać w piastach nowy rozstaw czy swap hebli kompletny robić z piastami bo to jednak bezpieczniejsze choć droższe
Proponuje kompletny swap hebli , bezpieczeństwo jest najważniejsze
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe tylko pytanie czy się też da to wszytko połapać napisałem do GenowefyGarage zobaczymy co mi odpiszą bo w sumie mam magika już od nawiertów pod Toruniem
Z dzisiejszego testowania - i jak ktoś mi powie że na 19" da się zejść niżej i to jeszcze ze stabilizatorem zwykłym i bez cięcia podłużnic to go legalnie wyśmieję
[youtube][/youtube]
Z dzisiejszego testowania - i jak ktoś mi powie że na 19" da się zejść niżej i to jeszcze ze stabilizatorem zwykłym i bez cięcia podłużnic to go legalnie wyśmieję
[youtube][/youtube]
też inaczej siądzie jak z obu stron bę∂zie mógł sie równo położyć
truckman, dokładnie tak a bez cięcia podłużnicy równo się nie położy
Kierownica i dekory w drewnie nadały wnętrzu elegancji
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
GranuL, wiem wiem, tak tylko prawilnie dodałem informację dla nie zorientowanych Podłużnicę to na gwincie się tnie, takie czasy
- BartekR122
- Mały gagatek
kierka kozak, pierwszy raz taka widze
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=500725" onclick="window.open(this.href);return false; - moje mk4