Powinien być plajster mjodu Z resztą, jak otworzysz drzwi to sam zobaczysz jak to wygląda. A co do głośników - ja zdobyłem oryginalne od passata b5, bo na ori mi zależało tytlko i wyłącznie. Zamontowałem je na fabrycznych nitach, czyli tak jak w ori to miało miejsce. Co więcej, zdobyłem je razem z taką gumową osłoną, co przylega szczelnie do boczku drzwi, więc dźwięk nie rozchodzi się po całych drzwiach, tylko za jej pomocą wychodzi z otworu kratki głośnikowej. Aha, no i samej kratki/zaślepki głośników nie wyciągniesz bez zdjęcia boczku bo jest to fizycznie nie możliwe, ponieważ jest ona od wewnętrznej strony tak jakby zgrzana. Ja kiedyś próbowałem i trochę ją połamałem, ale jak zdjąłem boczek to zobaczyłem, że faktycznie nie dałoby rady jej zdemontować.Resterwers pisze:Nie zwróciłem również uwagi na kratkę w tapicerce czy jest "dziurawa" czy to tylko zwykła zaślepka ale wydaje mi się, że powinna być drożna. Jest w ogóle taka możliwość żebym spotkał zaślepkę a nie plaster miodu?
Jedynie co będziesz musiał zdemontować to ten czarny słupek, pod którym znajdują się pasy bezpieczeństwa, lekko go odchylić i dostęp jest już całkiem dobry, więcej bałaganu nie trzeba będzie wprowadzać. Jedna rada - jak już sobie dorobisz te kabelki z drugiej strony, zostaw trochę luzu w przelotce gumowej i zaraz za nią - ja tak nie zrobiłem, i gdy drzwi otworzyłem na oścież, to mi kable się wysunęły z kostki i znów miałem rozbieranie. niech będą w miarę luźno w tym miejscu, żeby nie były napięte podczas otwierania drzwi.