SłoVWiowe Audi A4 B5 Avant V6 Q S-Line
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Po niełatwym rozstaniu z moim Kochanym Mk2 i 4 miesięcznej przygodzie z TDi stałem się szczęśliwym posiadaczem tego o czym właściwie od dziecka marzyłem czyli Audi A4 V6 w Quattro
Jechaliśmy po niego z Voderem 1000km ale nie żałuję.Było warto.Chciałem mu za to z tego miejsca serdecznie podziękować ,za serdeczną doradę w wyborze a później kupnie no i stracony czas a właściwie cały dzień który mi poświęcił
Kilka słów o nim (o Audi nie o Grzesiu ;p )
- AUDI A4 B5
- motor 2,4 V6,ARJ
-kod lakieru LY7W ,nazwa Silbersee Lichtsilber Met 2Ct
- z niemieckiego salonu samochód wyjechał 22 grudnia 1999r, więc praktycznie rocznik 2000;)
- w Polsce od 5 lat w jednych rękach!
- serwisowany w Niemczech a po przyjeździe do PL w Audi Sieńko i syn w Białymstoku – wszystko potwierdzone książką oraz fakturami
-samochód jeździ cały czas na oleju Valvoline 5w30
Jest bardzo dobrze utrzymany i w życiu bym mu nie dał 305000km które rzeczywiście ma na liczniku
Samochód jest bardzo bogato wyposażony jak na A4 i jak na 99 rocznik.Ciekawostką jest że wszystkie te dodatki są sprawne i działają jak należy.
Oto ich lista:
-skórzane, sportowe siedzenia z wielopłaszczyznową regulacją
-pompowane odcinki lędźwiowe przednich foteli
-6 stopniowe podgrzewanie przednich foteli
-5 pełnych pasów bezpieczeństwa z napinaczami
-5 zagłówków
-10 poduszek powietrznych
-skórzany podłokietnik ze schowkiem i regulacją wysokości
-skórzana, sportowa, trójramienna kierownica s-line
-oryginalne nagłośnienie BOSE + zmieniarka 6CD + subwoofer
-cup holder wysuwany z konsoli
-szklany, elektryczny szyberdach wraz z zasłonką przeciwsłoneczną
-4 elektryczne szyby
-komputer pokładowy
-elektrycznie sterowane, ogrzewane lusterka zewnętrzne
-drewniane wykończenie wnętrza
-metalowe, chromowane klamki wewnętrzne
-pakiet oświetlenia (jupiter ki do map x4 – przód i tył, diody z poświatą na konsolę, lampki dla pasażerów z tyłu oraz oświetlenie bagażnika)
-xenonowe reflektory
-spryskiwacze reflektorów
-parktronic – czujniki cofania tył
-centralny zamek sterowany pilotem
-elektryczny zamek bagażnika + sterowanie pilotem
-ABS
-napęd quattro – nie wymaga komentarza;)
-halogeny w zderzaku
-niemieckie przyciemnienie szyb
-lampki doświetlające w drzwiach
-felgi aluminiowe
-relingi dachowe
-podgrzewane spryski
Kilka zdjęć jak wygląda ;p
Mycie po przyjeździe już w Konikach
Nie pokaże zdjęcia bo żal dupę ściska ale po tygodniu jazdy jakiś sku$%%^^&&* przejechał mi kluczykiem prawe przednie drzwi
Ogólnie autko ma parę przypadłości czyli odpryski wokół grilla które z czasem się przerodziły w rdzę no i parę odprysków na lakierze i zarysowań powstałych z winy poprzednich właścicieli.Jednak dla mnie najważniejsze jest że wyśmienicie jeździ i jeszcze lepiej brzmi
Jechaliśmy po niego z Voderem 1000km ale nie żałuję.Było warto.Chciałem mu za to z tego miejsca serdecznie podziękować ,za serdeczną doradę w wyborze a później kupnie no i stracony czas a właściwie cały dzień który mi poświęcił
Kilka słów o nim (o Audi nie o Grzesiu ;p )
- AUDI A4 B5
- motor 2,4 V6,ARJ
-kod lakieru LY7W ,nazwa Silbersee Lichtsilber Met 2Ct
- z niemieckiego salonu samochód wyjechał 22 grudnia 1999r, więc praktycznie rocznik 2000;)
- w Polsce od 5 lat w jednych rękach!
- serwisowany w Niemczech a po przyjeździe do PL w Audi Sieńko i syn w Białymstoku – wszystko potwierdzone książką oraz fakturami
-samochód jeździ cały czas na oleju Valvoline 5w30
Jest bardzo dobrze utrzymany i w życiu bym mu nie dał 305000km które rzeczywiście ma na liczniku
Samochód jest bardzo bogato wyposażony jak na A4 i jak na 99 rocznik.Ciekawostką jest że wszystkie te dodatki są sprawne i działają jak należy.
Oto ich lista:
-skórzane, sportowe siedzenia z wielopłaszczyznową regulacją
-pompowane odcinki lędźwiowe przednich foteli
-6 stopniowe podgrzewanie przednich foteli
-5 pełnych pasów bezpieczeństwa z napinaczami
-5 zagłówków
-10 poduszek powietrznych
-skórzany podłokietnik ze schowkiem i regulacją wysokości
-skórzana, sportowa, trójramienna kierownica s-line
-oryginalne nagłośnienie BOSE + zmieniarka 6CD + subwoofer
-cup holder wysuwany z konsoli
-szklany, elektryczny szyberdach wraz z zasłonką przeciwsłoneczną
-4 elektryczne szyby
-komputer pokładowy
-elektrycznie sterowane, ogrzewane lusterka zewnętrzne
-drewniane wykończenie wnętrza
-metalowe, chromowane klamki wewnętrzne
-pakiet oświetlenia (jupiter ki do map x4 – przód i tył, diody z poświatą na konsolę, lampki dla pasażerów z tyłu oraz oświetlenie bagażnika)
-xenonowe reflektory
-spryskiwacze reflektorów
-parktronic – czujniki cofania tył
-centralny zamek sterowany pilotem
-elektryczny zamek bagażnika + sterowanie pilotem
-ABS
-napęd quattro – nie wymaga komentarza;)
-halogeny w zderzaku
-niemieckie przyciemnienie szyb
-lampki doświetlające w drzwiach
-felgi aluminiowe
-relingi dachowe
-podgrzewane spryski
Kilka zdjęć jak wygląda ;p
Mycie po przyjeździe już w Konikach
Nie pokaże zdjęcia bo żal dupę ściska ale po tygodniu jazdy jakiś sku$%%^^&&* przejechał mi kluczykiem prawe przednie drzwi
Ogólnie autko ma parę przypadłości czyli odpryski wokół grilla które z czasem się przerodziły w rdzę no i parę odprysków na lakierze i zarysowań powstałych z winy poprzednich właścicieli.Jednak dla mnie najważniejsze jest że wyśmienicie jeździ i jeszcze lepiej brzmi
Ostatnio zmieniony czw lut 27, 2014 01:36 przez Słowiu, łącznie zmieniany 4 razy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Dobra dobra, bo się zawstydzęSłowiu pisze:Chciałem mu za to z tego miejsca serdecznie podziękować ,za serdeczną doradę w wyborze a później kupnie no i stracony czas a właściwie cały dzień który mi poświęcił
Już wstępne rzucenie okiem na miejscu mnie pozytywnie nastawiło. Trafił się zadbany egzemplarz i warto było jechać. To już trzecia V-ka jaką przyszło mi kupować lub pomagać w kupnie
Dobre koło na lato organizuj i już będzie dobrze
- paniczbarteq
- Nowicjusz
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Wszystkie są jednakowo przyciemnione,ja się nie znam ale poprzedni właściciel tak twierdził
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- paniczbarteq
- Nowicjusz
wprowadził Cie w błąd przednie szyby na bank są za ciemnie i możesz liczyć sie że w naszym mieście mogą zabrać Ci dowód.
BarteQ
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
W ten sposób wolał bym się nie dowiadywać
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Niestety masz racjępaniczbarteq pisze:przednie szyby na bank są za ciemnie
Parę min roboty i zerwiesz w domu na spokojnie i nie będzie stresu na mieścieSłowiu pisze:W ten sposób wolał bym się nie dowiadywać
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
tak też trzeba będzie zrobić,nigdy nie praktykowałem w swoich autach ciemnych szyb stąd ta niepewność...Voder pisze:Parę min roboty i zerwiesz w domu na spokojnie
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
No Tylko pogratulować stanu. Rzeczywiście fajny egzemplarz. Jak dla mnie to tylko tego koła potrzeba no i jakiąś delikatną glebę. Powodzenia w modach
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Pawełku jak narazie wystarcza mi seria S-Lina która jest troszkę niższa od "zwykłej".
Stwierdziliśmy że fajnie stoi tak jak teraz,zobaczymy na jakiejś większej feldze jak będzie wyglądać
Stwierdziliśmy że fajnie stoi tak jak teraz,zobaczymy na jakiejś większej feldze jak będzie wyglądać
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- paul86ck
- Mały gagatek
- Kontakt:
No Słowiu gratki zakupu może się kiedyś zjedziemy razem V'kami
Mi Voder też przecież pomagał przy zakupie i jeszcze jego VR'em grzaliśmy na szybkiego do Radomia i jakieś tam drobne hohliki są ale silnik smiga jak marzenie i zawias też nie robi problemu.
Ałdi fajne, zadbane i na wypasie no i V6 z Q więc same plusy
Czekać teraz lata i kapcia ładnego
Mi Voder też przecież pomagał przy zakupie i jeszcze jego VR'em grzaliśmy na szybkiego do Radomia i jakieś tam drobne hohliki są ale silnik smiga jak marzenie i zawias też nie robi problemu.
Ałdi fajne, zadbane i na wypasie no i V6 z Q więc same plusy
Czekać teraz lata i kapcia ładnego
BRh+
Skoda Superb 2.8 V6 193KM AMX 2002r.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=456738
Skoda Superb 2.8 V6 193KM AMX 2002r.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=456738
gratulację widać w świetnym stanie
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Dzięki dzięki Panowie
Paul jak już będzie ciepło i już na letnim setupie pomyślę nad jakimś grillem jak ostatnio w wakacje to się wreszcie spotkamy
Paul jak już będzie ciepło i już na letnim setupie pomyślę nad jakimś grillem jak ostatnio w wakacje to się wreszcie spotkamy
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi