leoniastyByKlaki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
leoniastyByKlaki
oil tank i nowe heble małe foto
nowe heble wentyle tył cupra R
beda tarcze zimmermana wiercone z tyłu tez ale narazie docieram zestaw gdyz jest w dobrym stanie
Własnie przyjechaly nowe foteliki w stanie Igiełki połskóry do leoniastego małe foto::::po wypucowaniu konserwą montaz
nowe heble wentyle tył cupra R
beda tarcze zimmermana wiercone z tyłu tez ale narazie docieram zestaw gdyz jest w dobrym stanie
Własnie przyjechaly nowe foteliki w stanie Igiełki połskóry do leoniastego małe foto::::po wypucowaniu konserwą montaz
Ostatnio zmieniony pn lut 11, 2013 21:57 przez wrcklaki, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- GREEN
- Kontakt:
leoniastyByKlaki
piekna sztuka aż dech zapiera jak się na nią patrzy miską nie szurasz po glebie ?? jak by co to mam osłonki do ARL miski olejowej odezwij się na pw przpraszam za
leoniastyByKlaki
ciezko nie szurnąc na polskich grajdołach i jest opcja wstawic konkret blache pod gardło ale w gre wchodzi tylko jakis lekki a gruby kawalek mocnego tytanu hehe napewno sie dogadamy
Re: leoniastyByKlaki
fotele mistrz wygladaja chcialem z czterobuta ale to unikalna opcja temat powoli sie rozkreca~A~r~O~ pisze:widze ze teamt rozwija sie tez mam takie foteliki u siebie bardzo fajny efekt....
leoniastyByKlaki
majowe odswierzanie )
polerka odpowiednim srodkiem czyni cuda
seryjna płytka sie przeteminowała i zastąpiła ja nowa konsola 2 din
polerka odpowiednim srodkiem czyni cuda
seryjna płytka sie przeteminowała i zastąpiła ja nowa konsola 2 din
leoniastyByKlaki
delikatna korekta hebla tył z 256 na 280 nawiert ,łapa znacznie ostrzejsza
delikatna korekta wnetrza
plus zmiana wygladu felg na zime WOLFRACE
delikatna korekta wnetrza
plus zmiana wygladu felg na zime WOLFRACE
Ostatnio zmieniony czw lut 06, 2014 22:25 przez wrcklaki, łącznie zmieniany 3 razy.
- damianov90
- Użytkownik
leoniastyByKlaki
kozacki ten twój leonik bardzo fajny kolorek mody wszystkkie na plus co jakiś czas będę odwiedzał
tak heble sa od pawła /Brembo akurat ja mam na zime 18 cali i na przód styka tylko trzeba dystansem 10 mm zapodać i et max 35 felgi , najlepsze jest et 30 ,tył jest na 15 mm dystansie żeby efekt był i prowadzenie lepsze )miskieusz pisze:fela dobra. Hebel od PavelTurbo z allegro? Jaka fela na to wchodzi minimum?
thank's , mnie też kolor doprowadza do ........damianov90 pisze:kozacki ten twój leonik bardzo fajny kolorek mody wszystkkie na plus co jakiś czas będę odwiedzał