[VW LUPO GT] 1,8T > by tooma
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
[VW LUPO] by tooma
dzisiaj troche ruszyłem temat ale już wychodzą małe problemy strasznie ciasno
strasznie ciasno w podłużnicach chyba bedę musiał pomyśleć o innej skrzyni jeszcze spróbuję przymierzyć od 1,4
silnik wiechany tylko tak na próbę jeszcze nie jest ustawiony docelowo
sory za jakość ale telefonem po ciemku
strasznie ciasno w podłużnicach chyba bedę musiał pomyśleć o innej skrzyni jeszcze spróbuję przymierzyć od 1,4
silnik wiechany tylko tak na próbę jeszcze nie jest ustawiony docelowo
sory za jakość ale telefonem po ciemku
Re: [VW LUPO] by tooma
jeśli ktoś lubi małe auta to lupo naprawdę sie sprawdza i fajnie sie jeździAtRLDZ pisze:Kozak Lupo, też właśnie zacząłem chorować na te pszczółki
[VW LUPO] by tooma
Szalone Lupo!
Uwielbiam takie projekty! Śledzę temat i czekam, aż wszystko poskładasz do kupy i podstroisz, bo chyba nie będziesz jeździć takim słabym 1.8T?
Chłopaki z Genowefa Garage składali Lupo 1.8T, zagadaj do nich jaką skrzynię wrzucili
Uwielbiam takie projekty! Śledzę temat i czekam, aż wszystko poskładasz do kupy i podstroisz, bo chyba nie będziesz jeździć takim słabym 1.8T?
Chłopaki z Genowefa Garage składali Lupo 1.8T, zagadaj do nich jaką skrzynię wrzucili
Ibiza FL z ARL, GTB, Big pompki viewtopic.php?f=91&t=526381&p=6300378#p6300378" onclick="window.open(this.href);return false; ARL po raz trzeci
[VW LUPO] by tooma
chlopaki mówią ze wchodzi na styki ze skrzynią z 1,8T ale też słyszałem ze kładą z 1,9tdi i jest wiecej mijscaIksDe pisze:Chłopaki z Genowefa Garage składali Lupo 1.8T, zagadaj do nich jaką skrzynię wrzucili
stoje w miejscu bez zmiany skrzyni nie wsadze silnika bez ciecia podłużnic z tego co wyczytałem ze można włożyc skrzynie z 1,9TDI i ponoć to gra ze sobą tak wiec czekam na skrzynie i ponowna przymiarka do świąt chciałbym powiesić go na łapach chociażajvan pisze:jak postepy w projekcie ?
[VW LUPO] by tooma
po długiej przerwie prace nad lupo ruszyły postanowiłem ze skrzynia zostaje z 1,8T i podcinam podłużnicę miedzy czasie do piłem parę rarytasów osłonę silnika z S3 i rollbara Wiechers-Sport ]
teraz łapy dorobić i mocowania poduszek wzmocnić podłużnicę i można brać się za osprzęt
łapa od strony skrzyni już zrobiona z kontownika o grubości 6mm wiec powinna wytrzymać jeszcze nie na gotowo ale juz wisi o własnych siłach dopracuje to lepiej jak juz bedą wszystkie zrobione i bedzie mozna wyjechac silnikiem
teraz łapy dorobić i mocowania poduszek wzmocnić podłużnicę i można brać się za osprzęt
łapa od strony skrzyni już zrobiona z kontownika o grubości 6mm wiec powinna wytrzymać jeszcze nie na gotowo ale juz wisi o własnych siłach dopracuje to lepiej jak juz bedą wszystkie zrobione i bedzie mozna wyjechac silnikiem
[VW LUPO] by tooma
żeby nie było że temat umarł
wszystkie łapy już zrobione na gotowo wiec silnik juz wisi o własnych siłacz
najgorzej było zrobić łapę od strony rozrządu ale tak mi to wyszło
teraz osprzęt został do ogarnięcia
wszystkie łapy już zrobione na gotowo wiec silnik juz wisi o własnych siłacz
najgorzej było zrobić łapę od strony rozrządu ale tak mi to wyszło
teraz osprzęt został do ogarnięcia
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
[VW LUPO] by tooma
aaa i tu jestes Tomku
ten roll jak tylko znalazlem zaraz Kowalowi podsylalem z mysla o Tobie widze kupiles
ten roll jak tylko znalazlem zaraz Kowalowi podsylalem z mysla o Tobie widze kupiles
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
[VW LUPO] by tooma
grzech było nie kupić roll już jest w garażu dzieki za info przez kowalaAdrian1989 pisze:aaa i tu jestes Tomku
pedał gazu i sprzęgła i lewarek zmiany biegów już ogarłem
rollbar od wide juz jest
przedni pas wychodzi tak prawdopodobnie obędzie się bez cięcia z nowym ssącym
dziś byłem na zakupach
IC 550x140x65
kolanka i redukcje silikonowe
wentylator ssący płaski 14"
blow off SSQV 3 HKS
rury 2,5" na orurowanie i wydech
przeguby wewnętrzne 100
[VW LUPO] by tooma
hmm... ciekawe klocki celujesz w jakąś moc, czy chodzi o to, żeby włożyć i jeździć?:)
słupek 150KM osprzęt 209KM wiec nie wiadomo ile z tego wyjdzie jak narazie chce odpalic i jeżdzić zależy mi zeby był blow off zobacze ile na hamowni wyjdzie i bede robić program przez sezon chciałbym to tak ogarnąć zeby do 200KM dojść i bede szcześliwymiskieusz pisze:hmm... ciekawe klocki celujesz w jakąś moc, czy chodzi o to, żeby włożyć i jeździć?:)