Dzięki za dobre słowo Wysokość, a raczej niskość miski wymusiła zmianę koła na 17" ale nie żałuję podoba mi sięnolnejm pisze:... mega dobry projekt !! i jest to kolejny dowód że mk1 na 17 też dobrze wygląda !! a zdjęcie z wiewiórką chyba obiegło cały świat !
może i wyniosło to sporo $... czasu i nerwów ale na pewno było warto !!
mk1 ClassicLine 3.2 V6
Moderator: G0 Karcio
Re: ClassicLine 2.3 V5
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..
- kamillionaire
- Forum Master
- Kontakt:
mk1 ClassicLine 2.3 V5
No śliczne mk1 tym bardziej ta motorownia...Coś nie do opisania ten widok...Mam nadzieje że mój MK1 EA będzie trochę z czasem zbliżony do tej maszyny:)
Sprzedam Skrzynie 1,6 16v z 98r przebieg 210tys.
MK1 Ea--->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=472132
MK1 Ea--->http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=472132
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Mi się strasznie podobał na BBS'ie ogrom pracy włożony w to auto jest niesamowity, przyjdzie nowy sezon pewnie wpadnie nowe kółko
Wytrwałości życzę.
Wytrwałości życzę.
mk1 ClassicLine 2.3 V5
mi sie tez podoba auto ale fajnie kolor na nim wyglada
ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Mi też się podobał na BBS ale musiałem zmienić Póki co koło zostaje chyba, że trafi się coś wyjątkowego. Przez zimę hamulce i wnętrze muszę ogarnąć
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Grubaśny projekt. Śledzony od samego początku na innym forum. Widziany na Jaworznie, szczena opada
Re: mk1 ClassicLine 2.3 V5
Dzięki u nas w Jaworznie nie ma lipybasu64 pisze:Grubaśny projekt. Śledzony od samego początku na innym forum. Widziany na Jaworznie, szczena opada
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Takie małe zbieranie gratów na sezon 2014. RECARO w elektryce
Na Event pożyczyłem takie od kumpla bo jego auto stało rozebrane. Zrobiłem w nich łącznie koło 2tyś km. Są bardzo wygodne, głębokie i takie chciałem. Te trafiły się w dobrej cenie. Gąbki też są ok tylko brudne i trochę zaniedbane ale naturalnie będą obszywane razem z tylna kanapą oraz boczkami. Było trochę problemów z przesyłką ale w końcu przyszły.
W niedzielne nudy wymieniliśmy się z Wosiem kołami.. Na chwilę
Jak by stoczyć dystans to może by i wlazły
Pozdrawiam!
Na Event pożyczyłem takie od kumpla bo jego auto stało rozebrane. Zrobiłem w nich łącznie koło 2tyś km. Są bardzo wygodne, głębokie i takie chciałem. Te trafiły się w dobrej cenie. Gąbki też są ok tylko brudne i trochę zaniedbane ale naturalnie będą obszywane razem z tylna kanapą oraz boczkami. Było trochę problemów z przesyłką ale w końcu przyszły.
W niedzielne nudy wymieniliśmy się z Wosiem kołami.. Na chwilę
Jak by stoczyć dystans to może by i wlazły
Pozdrawiam!
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Tak z nudow
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mk1 ClassicLine 2.3 V5
Jak pisałem wcześniej kupiłem kiedyś zaciski z Porsche 944 S2. Szybko jednak się okazało, że nie bardzo jest jak zrobić adapter do zwrotnicy z Golfa mk1:
Trzeba było zmienić. Wybór padł na Porsche Cayenne. Są czerwone ale finalnie kolorystyka będzie inna Porównanie stary zacisk VS nowy
Reszta niebawem
Trzeba było zmienić. Wybór padł na Porsche Cayenne. Są czerwone ale finalnie kolorystyka będzie inna Porównanie stary zacisk VS nowy
Reszta niebawem