VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Przecież ja spać nie będę Ja się wyśpię na zapas tydzień wcześniej
Nocne Mary Squad
Nie masz na to szansMeegi pisze:Przecież ja spać nie będę
Wziąłem tydzień urlopu, to też pośpię przed i ze dwa dni po zlocieMeegi pisze:Ja się wyśpię na zapas tydzień wcześniej
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
szkoda ze wojskowego nie bedziesz miałManiek954 pisze:Bez spiny.. Zapytałem tylko grzecznie .
W zeszłym roku byłem jedynie jako odwiedzający, dlatego nie wiem jak to tam jest.
Nic nie kombinuję, tylko po prostu wolę się upewnić czy nie będzie problemu jak rozstawię np. 6-osobowy namiot na 5 osób, tak żeby wszystkim było wygodnie.
to jest zlot miłosnikow aut a nie karawaningu i potem jest przez takich ciasno ze nawet nie mozna siąść koło swojego auta jak takie namioty sa rozbite z tasmami wkoło,
proponuje pomyslec o innych a nie tylko o sobie
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
I to są święte słowa !!!!damian81Z pisze:proponuje pomyslec o innych a nie tylko o sobie
Nocne Mary Squad
-
- Użytkownik
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Zdecydowanie popieram !!!Meegi pisze:I to są święte słowa !!!!damian81Z pisze:proponuje pomyslec o innych a nie tylko o sobie
Ja auto zostawiam na parkingu przed bramą i w aucie będę spał i jest elegancko
"VW MK II"
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=537613" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=537613" onclick="window.open(this.href);return false;
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Starość nie radość, trochę komfortu będę musiała mieć przy prawie 300 km przejechanychMeegi pisze: Młoda, Kasia w tym roku mamy wygodne łóżko
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
a ja przy nie całych 60 kmMłoda pisze:Starość nie radość, trochę komfortu będę musiała mieć przy prawie 300 km przejechanych
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Eee no Pani to, Pani się zmęczy dosyć mocno na naszych polskich drogachMeegi pisze: a ja przy nie całych 60 km
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
No więc jak już będziesz wcześniej to schłodź tam małe co niecoMłoda pisze:Eee no Pani to, Pani się zmęczy dosyć mocno na naszych polskich drogach
Nocne Mary Squad
Ta a schody na plecy weznę na scenęVoder pisze:to rowerem żebyś też podmęczona była
Nocne Mary Squad
Faktycznie dziwnie byś wyglądała tak jadącMeegi pisze:Ta a schody na plecy weznę na scenę
jak RumunVoder pisze:Faktycznie dziwnie byś wyglądała tak jadąc
Nocne Mary Squad