Interesuje mnie kilka faktów związanych z instalacją oryginalnej zmieniarki w bagażniku. Posiadam niemal kompletny zestaw do instalacji tj. zmieniarka, kabel, uchwyt.
1. W jaki sposób przykręcić uchwyt we wnęce w bagażniku? Są tam niby gotowe otwory, ale otwory są sześciokątne, na wylot, bez gwintu. Jak mam tam wkręcić śruby?
2.Jaka jest droga kabla pod wykładziną? Idzie zaraz przy lewym progu? Którędy wchodzi pod kokpit?
3.Będę wdzięczny za dokładne fotki zainstalowanej zmieniarki. Interesuje mnie jak wyglądają śrubki (są czarne czy cynkowane), jak prowadzony jest kabel we wnęce i w którym miejscu wchodzi pod tapicerkę. Wiem że można znaleźć foto na forum i necie, ale wszystkie fotki są bardzo ogólne i nie widać takich szczegółów.
Ori ZMIENIARKA 6CD w bagażniku Golf MK4 - INSTALACJA
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ori ZMIENIARKA 6CD w bagażniku Golf MK4 - INSTALACJA
W ASO lub sklepie budowlanym dostaniesz nito nakrętki, tak to wygląda, mogą być plastikowe.bołdyn pisze:1. W jaki sposób przykręcić uchwyt we wnęce w bagażniku? Są tam niby gotowe otwory, ale otwory są sześciokątne, na wylot, bez gwintu. Jak mam tam wkręcić śruby?
2. Kabel najprościej puścić przy lewym progu, ale bez problemu i nie wiem czy nie lepiej jest puścić środkiem przy tunelu. Nie ma tam kabli zasilających i jest mniejsze ryzyko wystąpienia zakłóceń, jak kupisz kabel ze słabym ekranowaniem.
3 Ori śruby są czarne na klucz torx.