MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Maniek_a4, miskieusz - ja tam w tym ZEZA nie widzę - nie chce całości na czarno
chcę jakiś akcent rozjaśnienia na froncie tym bardziej, że odbłyśniki długich mam odnowione
jak dla mnie całość na czarno troszkę za bardzo się zlewa i tak na pewno nie będzie
W grę wchodzi tylko i wyłącznie opcja
Zima za oknem także zabrałem się za feleczki - czyszczenie i mała renowacja
(W 1 feldze lekko rant do poprawki - w 2 lekko optarta - na początku lutego jadą do ziomka)
A tu fotki po GŁASKANIU
Stoi biedny i walczy z CHŁODEM
chcę jakiś akcent rozjaśnienia na froncie tym bardziej, że odbłyśniki długich mam odnowione
jak dla mnie całość na czarno troszkę za bardzo się zlewa i tak na pewno nie będzie
W grę wchodzi tylko i wyłącznie opcja
Zima za oknem także zabrałem się za feleczki - czyszczenie i mała renowacja
(W 1 feldze lekko rant do poprawki - w 2 lekko optarta - na początku lutego jadą do ziomka)
A tu fotki po GŁASKANIU
Stoi biedny i walczy z CHŁODEM
no o to przecież chodzi:pwodzisun pisze:W grę wchodzi tylko i wyłącznie opcja
- mathiasMK3
- Gadatliwa bestia
Miazga jest bardzo mi się podoba a felgi palce lizać
Jeśli jesteś wytrwały w dążeniu do osiągnięcia celu,zdobędziesz wszystko,czego tylko zapragniesz
moje byłe mk3 YELLOW CC AFN http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
moje byłe mk3 YELLOW CC AFN http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
W związku z tym, że auto za miesiąc będzie całe malowane zbroimy się tzn.
Nowa dokładka 25 jahre z absu - na starej jest tyle szpachli - była tyle razy popękana i malowana ze czas na nową
Nowe emblematy GTI i Rabbit - wszystko ma być lux - a z klapy to i tak na szmelc pójdzie
Został założony stabilizator S3 - będzie niżej
Czekam także na odbiór felg - dałem się namówić na pełną renowacje polerki wibracyjnej - 2 - 3 etap - zobaczymy
Nowa dokładka 25 jahre z absu - na starej jest tyle szpachli - była tyle razy popękana i malowana ze czas na nową
Nowe emblematy GTI i Rabbit - wszystko ma być lux - a z klapy to i tak na szmelc pójdzie
Został założony stabilizator S3 - będzie niżej
Czekam także na odbiór felg - dałem się namówić na pełną renowacje polerki wibracyjnej - 2 - 3 etap - zobaczymy
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 16:04 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paviarotti
- Lord GTI
Konkretnie sie dziejewodzisun pisze:W związku z tym, że auto za miesiąc będzie całe malowane zbroimy się tzn.
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Re: MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Look malowanie, polerka, golf wyjedzie jak nowy :-D
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Czekam az fele wróca z wibracji
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
Ledwie dwa lata temu był malowany jak sie nie myle?wodzisun pisze:W związku z tym, że auto za miesiąc będzie całe malowane zbroimy się tzn.
Paviarotti, łączniki są przerobione z ori do mkiv - odpowiednio dopasowane
lukasz414, no patrząc co się dzieje u niektórych na forum - zajawka sama w sobie rośnie
I mimo że mam już 5-mięsiecznego bombla - plany na budowę domku - jakoś to na razie godzę
louderr_88, no ja także znowu będą walić po oczach - niestety decydując się na poler wiedziałem co mnie czeka
tzn. ciężkie utrzymanie czystości i wiecznego błysku - zwłaszcza przy takiej feldze i codziennej jeździe
KoJ@K, tulipan_sjz, auto nigdy nie było malowane w całości - fakt co sezon było coś malowane jak np. przedni zderzak czy progi
Mimo kilku polerek i dbania o lakier niektóre elementy nadają się już tylko pod nowy lakier jak np. dach czy drzwi
Wiadomo ktoś napisze, że jak już po całości to inny kolor ale nie tu - nie mam zajawy i warunków na rozbebeszanie auta
Po za tym mam ustawkę po kosztach - a przede wszystkim BLACK mnie kręci
Do malowania mam i tak zderzak po tym jak mi ktoś pier...yknął hakiem na parkingu - okolice błotników z progami RUDA atakuje
Także i tak muszę wyłożyć - a tak trochę dołożę do tego i mam całą furkę
Kilka fotek wadliwego stanu mojego laku - dachu nawet nie pokazuje - i tak się mega cieszę z tegorocznej zimy - może z 2 razy odśnieżałem
lukasz414, no patrząc co się dzieje u niektórych na forum - zajawka sama w sobie rośnie
I mimo że mam już 5-mięsiecznego bombla - plany na budowę domku - jakoś to na razie godzę
louderr_88, no ja także znowu będą walić po oczach - niestety decydując się na poler wiedziałem co mnie czeka
tzn. ciężkie utrzymanie czystości i wiecznego błysku - zwłaszcza przy takiej feldze i codziennej jeździe
KoJ@K, tulipan_sjz, auto nigdy nie było malowane w całości - fakt co sezon było coś malowane jak np. przedni zderzak czy progi
Mimo kilku polerek i dbania o lakier niektóre elementy nadają się już tylko pod nowy lakier jak np. dach czy drzwi
Wiadomo ktoś napisze, że jak już po całości to inny kolor ale nie tu - nie mam zajawy i warunków na rozbebeszanie auta
Po za tym mam ustawkę po kosztach - a przede wszystkim BLACK mnie kręci
Do malowania mam i tak zderzak po tym jak mi ktoś pier...yknął hakiem na parkingu - okolice błotników z progami RUDA atakuje
Także i tak muszę wyłożyć - a tak trochę dołożę do tego i mam całą furkę
Kilka fotek wadliwego stanu mojego laku - dachu nawet nie pokazuje - i tak się mega cieszę z tegorocznej zimy - może z 2 razy odśnieżałem
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
No to faktycznie troszkę defektów jest ale ogarnie się i będzie cacy
Każde auto ma defekty, szczególnie takie stare jak nasze mk4, bo to już 15 letnie rumple - z błotnikami przednimi mam to samo - trzeba ogarnąć i jeździć dalej.
Wibrujesz koła ??
Wibrujesz koła ??
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja