jak oznaczenia starte to co mamy wróżyć z fusów?siwy17tg pisze:witam oriętuje się ktoś jaka może być firma tych sprężyn?????
[mk4] Gwint czy sprężyny do seryjnego koła?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
Sprężyny Vogtland 956120 do VW Golf IV, Typ 1J, Variant, 1.8 T, 2.0, 1.9 SDI, 1.9 TDI takie to oto sprężyny na poprzednim zdjęciu wystawiłęm.... gosciu od którego kupowałem springi znalazł karte gwarancyjną do nich....
a mam pytanie dając do golfa IV na przód springi -50mm i amorek supersport trzeba zmieniać stabilizator ???? będzie coś obcierać czy wszystko P&P????
Czyli od szczęścia - u mnie jest znacznie niżej i się mieści, ale niektórym przy -40 już coś tarło
Na gwincie by było może ok. Ale na springach będzie przycierać bo są miększe. Sam miałem ten problem u siebie na sprężynach - 50
Re: [mk4] Gwint czy sprężyny do seryjnego koła?
o co ci stabi przy -50 przycierałpatryk173 pisze:Na gwincie by było może ok. Ale na springach będzie przycierać bo są miększe. Sam miałem ten problem u siebie na sprężynach - 50
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
założyłem springi -40mm na przód i na tył i mam wrażenie ze tył stoi niżej niż przód.... tez tak myślicie???? jeżeli tak jest to jak temu zaradzić?????
Yaro1981, o półoś. Przy skręcaniu w lewo i na nierównościach.
siwy17tg, Zmierz sobie metrem od błotnika do ziemi to będziesz wiedział czy jest równo czy nie
siwy17tg, Zmierz sobie metrem od błotnika do ziemi to będziesz wiedział czy jest równo czy nie
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
ja nie wiem czemu obniżałeś jak on na serii aż nadto źle nie wyglądał
bo pękniętą miałem tylną sprężynę.... a jak bym założył nowe i seryjne to zapewne trochę by się podniósł...... a poza tym trochę lepiej wygląda.... no i planuje 18" zapodać.....
patryk173 a zakładając ze tył jest niżej to wtedy zrobić??? są jakieś dystanse do sprężyn czy coś
takiego???
takiego???