Kasa na miejscu, a gdzie to jest, to chyba tam gdzie mówisz, ale mój plan polega na zebraniu wszystkich o 16 na rynku w Otmuchowie i dopiero przejeździe nad jeziorko (o ile na rynku zmieści się tyle aut)Młody Golfiarz pisze:Kiedy trzeba dać jakiś hajs ? I na kampingu pttk ?
Spoty Nysa i okolice :-) ostatnia sobota miesiaca g. 17.00
Re: Spoty Nysa i okolice :-) ostatnia sobota miesiaca g. 17.
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
jak masz jak się bez autka dostać, ewentualnie dorzucisz się jak będzie taka potrzeba i nie będziesz wkurzał ludzi to nie powinno być problemu zawsze można pogawędzić przy ognisku o różnych modach itp.Młody Golfiarz pisze:A można bez autka wpaść
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Tak właśnie myślałem że z racji że ostatni raz ten temat był poruszany w marcu, to może by się spotkać 30 maja w piątek na parkingu NOR. Moja dziewczyna ma prawko więc wpadłbym moim golfem z chęcią bym poznał ekipę Opolską na żywo Co Wy na to ?
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Nie no chodziło mi w godzinach wieczornych ja o 15 kończę szkołę tak 19/20
tak o 20 to by mi najbardziej pasowało, ale pytanko, to ma być spot vwgolf.pl- czy wszystkich VAGów z okolicy?
No i niech inni się wypowiedzą
No i niech inni się wypowiedzą
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
No ogólnie spocik grupy vag, ludzi z forum itp. To już by było nas 3
PS.
Mam grilla w bagażniku czeka na Vag Nysę więc jak by ktoś był głodny ...
PS.
Mam grilla w bagażniku czeka na Vag Nysę więc jak by ktoś był głodny ...
napisałem na FB, jak ktoś będzie chętny to przybędzie (z tego co wiem to na sobotę jakieś ognisko planują) a jak nikt więcej nie będzie chętny, to przynajmniej popatrzysz jak Tomek haczy na wjeździe
Jezeli zostane jednak w domu to pisze sie na jakies grilowanie, czillowanie etc.
Ha ha ha bardzo śmieszne Aktualnie jest podniesiony, na przegląd jadym.G.N pisze: a jak nikt więcej nie będzie chętny, to przynajmniej popatrzysz jak Tomek haczy na wjeździe
daj namiary gdzie zrobiłeś, bo ja na żadną stacje nawet wjechać nie mogłem, a co dopiero na rolkiGumioo pisze:na przegląd jadym
tylko ciekawe jaka pogoda bedzieGumioo pisze:pisze sie na jakies grilowanie, czillowanie etc.
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Haha w świdnicy paliłem grilla pod klapą bagażnika więc jutro o 20 ?