Aż szkoda na to patrzeć
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Aż szkoda na to patrzeć
Jakby było czego żałować... Wyklepali tego kilka milionów to jak jednego, nie szczególnie rarytasowego, kolekcjonerskiego zniszczą to świat nie upadnie.pitero89 pisze:Jajka poucinać , i to jeszcze USA
Aż szkoda na to patrzeć
nie chodzi o to , a o to że coraz więcej się widzi jak dla zabawy znęcają się na takimi właśnie autami , a myślę że nie jeden by Chciał mieć taką ładną wersję USA, chociażby jako dobrą bazę na mody...jhosef pisze:Wyklepali tego kilka milionów to jak jednego, nie szczególnie rarytasowego, kolekcjonerskiego zniszczą to świat nie upadnie.
Aż szkoda na to patrzeć
Dla niektórych to tylko auto.Moim zdaniem nie ma co żałować.U nas usa wielki rarytas ,w usa juz nie za bardzo rarytas
Aż szkoda na to patrzeć
Dokładnie. Oglądałem kiedyś zdjęcia z Australii,to tam celowo w modach wkładali "graty" europejskie. Co kraj to rarytas.J.B.S. pisze:U nas usa wielki rarytas ,w usa juz nie za bardzo rarytas
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odp: Aż szkoda na to patrzeć
mogli oddać komuś te auto
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Aż szkoda na to patrzeć
Mogli, a może nie mogli. Nie ma czego przeżywać...Antekjg pisze:mogli oddać komuś te auto
- piotrekkk.84
- Nowicjusz
- piotrekkk.84
- Nowicjusz
Aż szkoda na to patrzeć
może był nie do rejestracji i nie mieli co z nim zrobic ,przeciez ni zarejesrowali by go
sprzedam : wyczyszczony nastawnik HDK 216 do afn/asv 1z/ahu . stan jak nowy. posiadam wszystkie inne czesci do golf IV sdi ,tdi VP i PD
- soniamroczek
- Nowicjusz
Re: Aż szkoda na to patrzeć
tu już chodzi o to, co trzeba mieć w głowie żeby robić takie rzeczy i jeszcze się tym chwalić
Aż szkoda na to patrzeć
z nudów rózne rzeczy ludzie robią a to tylko stary trupek był u nich takie coś to za 100 dolarów mozna kupić
sprzedam : wyczyszczony nastawnik HDK 216 do afn/asv 1z/ahu . stan jak nowy. posiadam wszystkie inne czesci do golf IV sdi ,tdi VP i PD