Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Mam świadomość że będzie wymagała dopieszczenia i biorę to pod uwagę, jeśli uważacie że warto się pchać w ten egzemplarz (zaznaczam ze nie dysponuje obecnie kwotą o 10k większą) i założyć że trzeba będzie go sprawdzić i ewentualnie włożyć jakieś pieniążki w późniejszym czasie to jadę po nią w piątek lub sobotę.
If time is money, then i'm out of time!!!
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
obejrzy na spokojnie jeśli auto jest w przyzwoitym stanie to brać powoli dopieścisz sobie aby tylko nie było auto owinięte o słup... a że po wypadkowe to jeszcze nic strasznego kwestia jak zrobione
@ Rapix zgadzam się, nie będę się napalać tylko subiektywnie ocenie stan, kabel już załatwiłem więc podepnę i sprawdze błędy czy są itp.
a pytanko mam czy ktoś z szanownych kolegów może mi sprawdzić/zdekodować nr VIN?
a pytanko mam czy ktoś z szanownych kolegów może mi sprawdzić/zdekodować nr VIN?
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
szyszek7, Wyślij mi na pw. Jutro ci sprawdzę w robocie.
Bardzo fajnie, ciekawe auta mieli Alfa Romeo Giulietta, Skoda Octavia RS, Golf V r32, Suzuki Kizashi.
http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850 ... 16850.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tvnturbo.pl/aktualnosci,1850 ... 16850.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
witles :)
Tylko ciekawi mnie czy lolo na prawdę chciałeś coś innego niż R32?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
hehe jak by mu dali GTI to może by się jeszcze zastanowił albo S3
Można to gdzieś obejrzeć? Bo nie mam już TVN Turbo
- miko
- black point
- Kontakt:
W czwartek będzie online na http://player.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Super. Ciekaw jestem co Kornacki powie o MK5 bo w którymś z odcinków trochę pojechał po MK4 ale też nie ma co się dziwić bo dali wtedy "skrzypiącego" kopciucha
Narzekał na V6, że niby co to jest za silnik. Silniki zaczynają się od V8 ...
Pozdrawiam
UWAGA MINA!!!
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-C32493225.html#
Byłem, nie jechać, nie dzwonić, nie sprawdzać!!!
Całe auto pomalowane w stodole, cały tył dospawany (przynajmniej dół), zacieki, rysy po papierze ściernym pod klarem, tylna klapa źle spasowana, karoseria z tyłu ogólnie przesunięta cała w lewo (po prewej opona z felgą wystawała jakies 4cm poza nadkole a po lewej cała opona z felgą schowana)
koleś mówił że auto ma org lakier a całość około 160-180 na mierniku natomiast na tylnym prawym słupku do 980 doszło!
Byłem, nie jechać, nie dzwonić, nie sprawdzać!!!
Całe auto pomalowane w stodole, cały tył dospawany (przynajmniej dół), zacieki, rysy po papierze ściernym pod klarem, tylna klapa źle spasowana, karoseria z tyłu ogólnie przesunięta cała w lewo (po prewej opona z felgą wystawała jakies 4cm poza nadkole a po lewej cała opona z felgą schowana)
koleś mówił że auto ma org lakier a całość około 160-180 na mierniku natomiast na tylnym prawym słupku do 980 doszło!