Ze startu do setki, 140 nie ma merc czego szukać, dłuższy wyścig, do prędkości 220-240 golf nie ma czego szukaćlouderr_88 pisze:Moim zdaniem merc bez szans....
Co by było gdyby,czyli rozważania na temat mocy naszych aut.
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Re: Co by było gdyby,czyli rozważania na temat mocy naszych
330KM/450Nm
Mam leona 1m arl po programie na 18X KM- predkosc maksymalna wg gps około 230 wiec identycznie jak taki mercedes czyli golf przy 200KM powinien byc szybszy od mesia w calym zakresie .
Focus RS mk3 Nitrous Blue
- popielasty
- Gadatliwa bestia
Czy mierzyliście czasy 0-100 w swoich ABFach? Jestem ciekawy wyników. U mnie w budzie Jetty A2 ABF ze skrzynią 2Y udało się zrobić 7.5 sek według G-TECHa.
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
u mnie 6.88s na G-tech. ABF seria 158KM 190Nm. skrzynia ACD 950kg
5,92 wg. aplikacji na Androida. 193KM 218Nm. Zobaczymy na wiosnę ze spiekiem, bo tu sprzegło umiera.
5,92 wg. aplikacji na Androida. 193KM 218Nm. Zobaczymy na wiosnę ze spiekiem, bo tu sprzegło umiera.
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- andrzej2008
- Użytkownik
a co byście obstawiali audi a4 b6 1.9 tdi podkręcona na ok 160km i passat fl 2,5 tdi 150km ? które auto będzie szybsze ?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
saab 900 coupe 2.3 16v 150 koni vs moje toledo ... jak obstawiacie ?
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
zdrowa sabina objedzie. Sporo takich naprawialem po aero wlacznie. Zacne to auta.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Ja stawiam na Tolka
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
wynik podam jak i zapewne filmik około świąt bo wtedy przyjedzie Bracki tym saabem .
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
W życiu kolego zegarka rzędową szóstką nie zamykałeś widzę 3.2 w w124 poleci spokojnie do odcinki, ja swoim e280 z 94r przekraczałem 240km/h wg gps to żadne cuda (skrzynia manualna). Mój w momencie wyjazdu z fabryki miał 193ps i dwa razy mniej niutków niż ten ARL czyli słabszy silnik miałem a oddaliłbym się dyskretnie tej 200 konnej bestii kopcącej zapewne jak lokomotywawozekGTD pisze: predkosc maksymalna wg gps około 230 wiec identycznie jak taki mercedes
Studzę tylko delikatnie emocje aby znikły wypieki, dieselek na v-maxie odpadnie z benzyniakiem. Dieselek jest po to żeby palił 4,1l a nie mknął autobaną z pozamykanymi zegarami
Prawda to, jednak znam przypadek gościa co lata golfem IV tdi ajm w automacie po zachodzie to mówił ze ma takie dni ze non stop 200 km/h gdzie sie da i nic z silnikiem sie nie dzieje dodam ze to kombi i opony 195/r15/65.Raz gadał że 200 przez 2h leciał bez przerwy...Dziwne ze silnik sie nie rozleciał i gościu nie wyglada na bajkopisarza..Jaworess pisze:Dieselek jest po to żeby palił 4,1l a nie mknął autobaną z pozamykanymi zegarami
Czemu miałby się rozlecieć - dla bardziej ogarniętych - Mocala/Setraba 3ba mieć zewnętrznego i wszystko, można latać po 200+ kmh.przemlin pisze:Prawda to, jednak znam przypadek gościa co lata golfem IV tdi ajm w automacie po zachodzie to mówił ze ma takie dni ze non stop 200 km/h gdzie sie da i nic z silnikiem sie nie dzieje dodam ze to kombi i opony 195/r15/65.Raz gadał że 200 przez 2h leciał bez przerwy...Dziwne ze silnik sie nie rozleciał i gościu nie wyglada na bajkopisarza..Jaworess pisze:Dieselek jest po to żeby palił 4,1l a nie mknął autobaną z pozamykanymi zegarami