[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Jak dla mnie dokładka słaba szkoda bo reszta to koks !!!!
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
- Progresywny
- Lubie to!
Re: [MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
i to najważniejszemlodyBZG pisze:Dla mnie dokładka przeszła także zostaje
Poka im z profila innego.. mi sie widzi!
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Hmm a ja raczej jestem na tak dla tej dokładki co to wgl za dokładka bo nie doczytałem
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
NIE PRZEJDZIE - tu USa zderzak, tu takie koło, tu air i tu takie cUś - dokładka
przejdzie, style trzeba mieszać i robić według swojego uznania. A druga sprawa jest taka, że 25th albo V6 jest na pęczki...wodzisun pisze:NIE PRZEJDZIE - tu USa zderzak, tu takie koło, tu air i tu takie cUś - dokładka
To jest mój pomysł na auto i go będę realizował niezależnie od ilości hejtów
Na żywo wygląda ta dokładka bardzo dobrze, postaram się później zrobić jakieś zdjęcie z profilu
mlodyBZG, wg mnie dokładka pasuje, ALE musisz coś przymodzić z bocznymi kratkami, albo sciągnąć, albo dołożyć środkową, a może i nawet jakoś przerobić te istniejące, lub po prostu prysnąć w kolor z połyskiem, bo całe autko się ładnie świeci,a tu nagle jest mat, środkiem wystaje FMIC....
Wg mnie kształt dokładki pasi do zderzaka, do jego kształtów, ale coś tam psuje smak (ja bym stawiał na kombinację z atrapkami)
Wg mnie kształt dokładki pasi do zderzaka, do jego kształtów, ale coś tam psuje smak (ja bym stawiał na kombinację z atrapkami)
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
- koper92
- Dropped Herz
Dokładka przypomina pług do śniegu,na zimę pakiet dokładka i gleba,i będzie można odśnieżać
koper92, dla Ciebie pług, dla mnie dokładka. Auto robie pod siebie i ma mi przynosić satysfakcje
Nie bede sie patrzył na innych i robił jak IM się podoba, mam swój plan na auto i tego się będę trzymać.
i przytocze cytat kolegi: "robisz po swojemu to źle robisz bo coś robisz, ale jest to tak trudno akceptowalne, że spotykasz się z falą na NIE a później jak to zrobisz zakładasz kajdan na japę, stawiasz na swoim udowadniając, że pewne rzeczy popłacają "
Nie bede sie patrzył na innych i robił jak IM się podoba, mam swój plan na auto i tego się będę trzymać.
i przytocze cytat kolegi: "robisz po swojemu to źle robisz bo coś robisz, ale jest to tak trudno akceptowalne, że spotykasz się z falą na NIE a później jak to zrobisz zakładasz kajdan na japę, stawiasz na swoim udowadniając, że pewne rzeczy popłacają "
[quote="mlodyBZG""robisz po swojemu to źle robisz bo coś robisz, ale jest to tak trudno akceptowalne, że spotykasz się z falą na NIE a później jak to zrobisz zakładasz kajdan na japę, stawiasz na swoim udowadniając, że pewne rzeczy popłacają "[/quote]
+1
+1
A tym progiem zamierzasz się zająć? Bo wygląda to tragicznie.
-
- Gadatliwa bestia