MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Ja też, tylko mnie "przeraża" znalezienie dobrego magika co by te błotniki ładnie prysnął, spasował ładnie odcień no i żeby te parchy zaś nie wyłaziły po roku na nowo.
TerrySound, no jest jest - dlatego kolejna polerka by tu nic nie dała - a tak będzie nówka funka nie śmigana
ŻuReK, tak jak piszesz to już PIETNASTOLATKI - koła były już wibrowane w zeszłym sezonie a teraz ponownie z tym że już bez 1 etapu
2 koła przejdą 2 i 3 etap ze względu na obtarcia felgi i rantu - a 2 tylko 3 etap - będą jak nowe po wibracji
KoJ@K, ja tam na szczęście w Rybniku takiego magika mam - magik zwany EGONEM
ŻuReK, tak jak piszesz to już PIETNASTOLATKI - koła były już wibrowane w zeszłym sezonie a teraz ponownie z tym że już bez 1 etapu
2 koła przejdą 2 i 3 etap ze względu na obtarcia felgi i rantu - a 2 tylko 3 etap - będą jak nowe po wibracji
KoJ@K, ja tam na szczęście w Rybniku takiego magika mam - magik zwany EGONEM
Re: MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Rozumiem, też co roku na wiosnę wysyłam do lekkiego odświeżenia po wibracji.wodzisun pisze:ŻuReK, tak jak piszesz to już PIETNASTOLATKI - koła były już wibrowane w zeszłym sezonie a teraz ponownie z tym że już bez 1 etapu
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- ChlastusDave
- Użytkownik
Witam ! Auto widziane na zlocie w Bielawie 2012 roku i chwile pogadane z włascicielem,ktorego serdecznie pozdraVWiam i grataluje za odbudowanie fajnego autka Temat bd sledzil oczywiscie
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2014 04:08 przez Hansior92, łącznie zmieniany 1 raz.
koła były już polerowane w zeszłym sezonie i w tedy za kolo 18 - 300zł - a teraz były tylko odświeżane to za koło 100zł - czy się opłacało ??? ja jestem zadowolony - no to chyba tak
Wyszły elegancko czekam na fotki
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Ostatnio trochę wydatków - przegląd, przegląd gazu, AC/OC, wymieniony mechanizm szyby od kierowcy, małe problemy z zamkiem klapy
W końcu w poniedziałek autko wjeżdża do lakierni - małe zmiany w postaci :
- znikną boczne kierunki
- może porzeźbimy coś przy zaślepkach sprysków
- wpadnie nowa dokładka 25 jahre - także tu również bez rzeźby( ze względu na Ori USa zderzak )się nie obejdzie
- zmiana designu przednich lamp
- po długich przeglądaniach i namysłach lotka zostaje
- nowe emblematy GTI i Rabbita
A na razie dziś przyszedł nowy PIONEK
W końcu w poniedziałek autko wjeżdża do lakierni - małe zmiany w postaci :
- znikną boczne kierunki
- może porzeźbimy coś przy zaślepkach sprysków
- wpadnie nowa dokładka 25 jahre - także tu również bez rzeźby( ze względu na Ori USa zderzak )się nie obejdzie
- zmiana designu przednich lamp
- po długich przeglądaniach i namysłach lotka zostaje
- nowe emblematy GTI i Rabbita
A na razie dziś przyszedł nowy PIONEK
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2014 20:48 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jeżu
- VW Baron
- Auto: VW Golf mk1 cabrio 91
- Silnik: 2H
A gdzie bedziesz mial boczne kierunki ? W lusterkach od mk5 ?
Był vw golf Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf mk4 cabrio 1.8 GT
Był Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Był a4 b6 cabrio 1.8T BFB
Jest vw tiguan 2.0 tdi 140 4 motion
Jest vw Golf mk1 cabrio 91
Był vw sirocco mk2 White scala 87 JH
Jest VW Scirocco mk2 1.600 GTI 1981
Jest new beetle 1.9 TDI 99