Poza garażem
Poza garażem
Czym oprócz motoryzacji się interesujecie drogie panie?
Jeśli chodzi o mnie to poza przesiadywaniem w garażu bardzo lubię wędkowanie i narciarstwo. Z niecierpliwością czekam zawsze na śnieżną zimę. W tym roku niestety mało śniegu w naszych górach, a na dalsze wyjazdy niestety mało funduszy - wszystko poszło w gofrownicę
Jeśli chodzi o mnie to poza przesiadywaniem w garażu bardzo lubię wędkowanie i narciarstwo. Z niecierpliwością czekam zawsze na śnieżną zimę. W tym roku niestety mało śniegu w naszych górach, a na dalsze wyjazdy niestety mało funduszy - wszystko poszło w gofrownicę
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
Re: Poza garażem
Wiem, wiem. Trochę nietypowa ze mnie kobietka Niestety przyszła teściowa nie ma ze mnie zbytnio pożytku bo wolę siedzieć w garażu z teściem niż z nią przy garach
wysłanie mobilne
wysłanie mobilne
Poza garażem
W zasadzie to gdybyśmy były "typowe" to chyba nie byłoby nas tutaj. A przynajmniej nie w charakterze aktywnego użytkownika
Poza garażem
Ja w swoim potrafię co najwyżej płyn do spryskiwaczy dolać
Ale wśród znajomych to i tak budzi szacun (hahah)
Ale wśród znajomych to i tak budzi szacun (hahah)
Poza garażem
Wiesz co, to i tak coś Pamiętam jak kiedyś w służbowym aucie (Focus) chciałam dolać płynu do spryskiwaczy i za cholerę nie mogłam tego zrobić, bo nie wiedziałam jak się otwiera maskę Dopiero po dłuuugim czasie się zorientowałam jak to jajco się otwiera.
Innym razem prawie zrobiłam megaawanturę na stacji benzynowej, że mi zapierdzielili korek od wlewu paliwa (też przy 'foce'). Dopiero sobie pomyśleli "...blondynka..." kiedy udało im się w końcu mnie przekonać, że w tych modelach po prostu korków nie ma
Matko, jak sobie to przypomnę... wstyd! ale ciiii, nikomu nie mówcie
Innym razem prawie zrobiłam megaawanturę na stacji benzynowej, że mi zapierdzielili korek od wlewu paliwa (też przy 'foce'). Dopiero sobie pomyśleli "...blondynka..." kiedy udało im się w końcu mnie przekonać, że w tych modelach po prostu korków nie ma
Matko, jak sobie to przypomnę... wstyd! ale ciiii, nikomu nie mówcie
Poza garażem
o to nawet nie wiedziałam, że tak w fokach jest
Ja to wszystkiego po trochu, wędkarstwem się nie interesuje zbytnio, ale z mężem nieraz jeżdzę i zarybiamy staw Lubię książki, samochody, kocham zwierzęta (w domu mamy małe zoo - agama brodata, kot, rybki + 2 psy rodziców).
Też lubię grzebać przy aucie swoim, w poprzednim wymieniałam lampy, malowalam elementy, felgi, oklejałam słupki i inne takie bzdurne rzeczy Generalnie wolę też gadać z facetami, bo jest o czym, niż o plotach z babami
Ja to wszystkiego po trochu, wędkarstwem się nie interesuje zbytnio, ale z mężem nieraz jeżdzę i zarybiamy staw Lubię książki, samochody, kocham zwierzęta (w domu mamy małe zoo - agama brodata, kot, rybki + 2 psy rodziców).
Też lubię grzebać przy aucie swoim, w poprzednim wymieniałam lampy, malowalam elementy, felgi, oklejałam słupki i inne takie bzdurne rzeczy Generalnie wolę też gadać z facetami, bo jest o czym, niż o plotach z babami
Re: Poza garażem
I ja! No to dobrze, że jesteśmy tego samego zdania. Dwóch już tutaj mamy
naster, pokaż te swoje zwierzaki. Ja mam kotkę maine coon, taka futrzasta dupka
wysłanie mobilne
naster, pokaż te swoje zwierzaki. Ja mam kotkę maine coon, taka futrzasta dupka
wysłanie mobilne