Podgrzewane fotele
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podgrzewane fotele
Witam,
w jaki sposób można sprawdzić czy moje MK5 posiada podgrzewane fotele- powinien być jakiś włącznik?
w jaki sposób można sprawdzić czy moje MK5 posiada podgrzewane fotele- powinien być jakiś włącznik?
Podgrzewane fotele
Na konsoli środkowej obok wskazań temperatury masz pokrętła z symbolem fotela podgrzewanego z zakresem od 0 do 5.
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
Podgrzewane fotele
oo i wszystko wiadomo. Ja w sprowadzonym swiezo autku mam klasyczne pokrętła z klimatyzacja reczną ...mimo ze tj wersja comfotline z 2009. Zadałem pytanie ponieważ w ofercie sprzedazy bylo napisane " Sitzheizung", wiec napewno nie mam foteli podgrzewanych..
Podgrzewane fotele
Pewnie masz tego typu panel zdjęcie poniżej. Ale ten akurat ma podgrzewane fotele.
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
Podgrzewane fotele
mam panel b. podobny z fotki, ale nie ma potencjometrów tych dwóch-są zaślepki..pozatym identyczny. Czy można kupić taki panel jaki Ty masz i pytanie czy są doprowadzone przewody niezbedne pod ten panel i fotele mają grzałki...
Podgrzewane fotele
Wymienić i przerobić na pewno można. Sam tego nie robiłem, bo już mam to w standardzie, ale na pewno byś musiał zakupić maty grzewcze i włożyć je do foteli. Pociągnąć wiązkę i zakupić ten panel(sterownik klimatyzacji) lub zamiast tych zaślepek dodać te przyciski. A co do zmiany panelu z climatic(ten co masz) na climatronic(ten z wyświetlaczami temperatury) trzeba wymienić cała nagrzewnicę, dodać czujniki, więc trochę roboty i trzeba zainwestować.
Podgrzewane fotele
dzięki za wielkie za informacje. Rozwarze tą myśl:),
Ty masz własciwe jaki model golfa?
Ty masz własciwe jaki model golfa?