damy rade, my pewnie ta sama miejscówka co rok temuAdrian1989 pisze:Ty sie szykuj bo Ci nie daruje
VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Heniutek ja tez kolekcję mam sporą ;)na auciemajster heniek pisze:mogę za to pochwalić się czym innym
Ponawiamy apel , impreza ma charakter "piknikowy" gro ludzi będzie z dziećmi, dlatego też ważne są elementarne zasady bezpieczeństwa więc prosimy o kulturalne zachowanie, to procentuje na przyszłość , osoby nie przestrzegające tych zasad będą niestety usuwane z terenu imprezy, bez taryfy ulgowej, jaką sobie opinie wypracujemy taka zostanie nam przyklejona, a chodzi o to abyśmy w kolejnych latach mogli się spotkać.
będzie okazja jeszcze zdobyć wjazdówki,o tym niebawem napisze ygd
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
to dla potomności coby widzielijaszczur pisze:Heniutek ja tez kolekcję mam sporą ;)na aucie
noooo
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2014 21:22 przez szawełło, łącznie zmieniany 1 raz.
Ba.........................
-
- Ma gadane
- Kontakt:
siemanoooooo
normalnie nie bylo mnie tu caly rok
cos przeczytałem na stronce o zgłaszaniu się, tak jak w roku poprzednim..
niestety do tej pory tego nie zrobilem!
czy to znaczy, ze juz w tym roku moge zapomniec o zlocie? (czy dopuscicie do tego, zebym ominal pierwszego Vag`a w Nysie? )
dajcie znac co ze zgloszeniami, bo raczej nie widze opcji, tylko sie tam pojawic
pozdro!!!
normalnie nie bylo mnie tu caly rok
cos przeczytałem na stronce o zgłaszaniu się, tak jak w roku poprzednim..
niestety do tej pory tego nie zrobilem!
czy to znaczy, ze juz w tym roku moge zapomniec o zlocie? (czy dopuscicie do tego, zebym ominal pierwszego Vag`a w Nysie? )
dajcie znac co ze zgloszeniami, bo raczej nie widze opcji, tylko sie tam pojawic
pozdro!!!
Wiele serc, jedno bicie - VW Golf ponad zycie!!
Wyślij zgłoszenie i czekaj może zwolni sie miejsce na liście
Albo druga opcja to profil VAG Nysa na facebooku tam mozna zgarnąć wejsciowke
Albo druga opcja to profil VAG Nysa na facebooku tam mozna zgarnąć wejsciowke
-
- Ma gadane
- Kontakt:
nie mam fb a gdzie moge wysłać zgłoszenie? bo na stronce nie widziałem żadnej opcji :/
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
no wlasnie.. a ja normalnie zapomnialem o zapisach, a nie mialem za bardzo czasu, zeby sledzic forum..jaszczur pisze:SlawekNR, ponieważ zapisy się już dawno zakończyły
no coz, trudno.. z przykroscia pierwszy raz bede musial obejsc sie smakiem i ominac VAGa w Nysie...
Dlaczego ominąć?
Przecież możesz przyjechać, wejść na teren i zostać na nim przez całe 3 dni, dobrze się przy tym bawiąc
Jedynie Twoje auto będzie musiało zostać na parkingu
Przecież możesz przyjechać, wejść na teren i zostać na nim przez całe 3 dni, dobrze się przy tym bawiąc
Jedynie Twoje auto będzie musiało zostać na parkingu
Seat Ibiza GT TDI by ManieK !
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=554412" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=554412" onclick="window.open(this.href);return false;
Absolutnie nie !!!Maniek954 pisze:wejść na teren i zostać na nim przez całe 3 dni,
Czytaj posty i nie wprowadzaj ludzi w błąd
Ważna Informacja !
Wjechać na teren ośrodka i rozstawić namiot mogą tylko uczestnicy mający przyznany numer wjazdowy . Jedno auto = jeden namiot ! ( odpowiednich rozmiarów w miarę rozsądku , nie wypożyczone od wojska)
To będzie kontrolowane przez ochronę i organizatorów.
Ba.........................
Każdy Ci w kółko jedno i to samo powtarza, a Ty jeszcze wprowadzasz ludzi w błądManiek954 pisze:Przecież możesz przyjechać, wejść na teren i zostać na nim przez całe 3 dni, dobrze się przy tym bawiąc
Nocne Mary Squad
Teoretycznie można nocować na parkingu, a na ośrodku siedzieć do tej 22. (czy jak tam jest godzina zamknięcia)