Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- KubaMek
- Sprzedam Opla
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy variantów
DriverFR pisze:miskieusz, Paaanie to nie ma wyglądać, to pier*ala i to zdrowo!
taka tam... Bora
Mistrz
hameryki żeś Pan nie odkryłtruckman pisze:Ladne w ogole sa mk4
co do filmu... umówmy się, że głośniki mam wyłączone a i tak słyszę jak przyciera
hameryki żeś Pan nie odkrył
co do filmu... umówmy się, że głośniki mam wyłączone a i tak słyszę jak przyciera
Wyeliminujesz element skręcania w czasie jazdy i będzie dobrze nie będzie obcieraćtruckman pisze:[youtube][/youtube]
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Wrzuciłem 1cm odboju. #kurt_rolson na 70% możliwości radia i nic nie trze
a teraz najlepsze jest to, że centralnie oglądałem filmik bez dźwięku a i tak łatwo było zgadnąć o co chodzitruckman pisze:co do filmu... umówmy się, że głośniki mam wyłączone a i tak słyszę jak przyciera
w tym przypadku to nie cale dają radę, tylko gwiazdeczka na masce17 cali i daje radę
truckman pisze:w tym przypadku to nie cale dają radę, tylko gwiazdeczka na masce
4motion
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Na seryjnym zawieszeniu i 15calach na te auto by nikt nie zwrócił uwagi.Gleba i fela robią swoję....
to taki uniwersalny morał tej historiiPruszkowiak pisze:Gleba i fela robią swoję....
Dawno nikt nie wrzucił żadnej beemki.
Wczoraj był piękny wieczór - godzina 22:30 a tam 19 stopni. Nie odmówiłem sobie z małżonką lansu po Gdyni ...wszystko było fajnie dopóki nie minęła nas Corvett'a C6 cabrio.
Wczoraj był piękny wieczór - godzina 22:30 a tam 19 stopni. Nie odmówiłem sobie z małżonką lansu po Gdyni ...wszystko było fajnie dopóki nie minęła nas Corvett'a C6 cabrio.