NOWE ORYGINAŁY i akcesoria VW / AUDI - Getem.pl zaprasza !!!
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
Witam,Błotnik przód L/P , migacz owal nr 1H0821105
Witam, potrzebuję następujące drobiazgi :
535941296
535853832A
535853393
Moje pytanie jest następujące ,czy są one jeszcze do dostania czy nie ? Według wyszukiwarki na Waszej stronie są ,ale przekonałem się już ,że nie wszystko co tam się znajduje jest nadal dostępne .
535941296
535853832A
535853393
Moje pytanie jest następujące ,czy są one jeszcze do dostania czy nie ? Według wyszukiwarki na Waszej stronie są ,ale przekonałem się już ,że nie wszystko co tam się znajduje jest nadal dostępne .
Re: NOWE ORYGINAŁY i akcesoria VW / AUDI - Getem.pl zaprasza
Mam nadzieję, że paka wreszcie dotarła?maciej.kucinski pisze:I kiedy beda moje uszczelki?
Były z tymi uszczelkami nie lada problemy gabarytowe, musieliśmy je "zmniejszyć" przesyłając w PL
Proszę bardzo:maxx2 pisze:Witam,Błotnik przód L/P , migacz owal nr 1H0821105
http://www.getem.pl/index.php?szukaj_ka ... =5&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgadza się, czasami cennik nie nadaNŻa za wycofanymi numerami,TIFUNvr6 pisze:Witam, potrzebuję następujące drobiazgi :
535941296
535853832A
535853393
wysłałem ekstra pytanie do niemiaszków, myślę ze jutro będzie info zwrotne odnośnie dostępności.
Pozdrowienia
PS
Wprowadziliśmy oliwe do skrzyń biegów, zainteresowanych zapraszam do naszej nowej kategorii:
http://www.getem.pl/kategoria.3353.inne.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki ,w takim razie czekam na odpowiedz
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Mały gagatek
Tak wczoraj przyszły w końcuu Teraz czekam na spinki do golfa zamówiłem błagam was wyślijcie je na szybko bo nie mogę autem wyjechać bo słupki rozmontowane
Możesz zamawiać, na obecną chwile dostępne.TIFUNvr6 pisze:Dzięki ,w takim razie czekam na odpowiedz
Pozdrawiam
Pozdrowienia
Hej ,przed chwilą chciałem zamówić powyższe pozycje i w wyszukiwarce jest tylko nr. 535853393 ,pozostałe nr. 535941296 i 535853832A nie działają ,a wczoraj jeszcze były ,więc już nie wiem jak to z tym jest ...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Musiales cos zle wpisac, wszystko nadal jest w E-katalogu:TIFUNvr6 pisze:Hej ,przed chwilą chciałem zamówić powyższe pozycje i w wyszukiwarce jest tylko nr. 535853393 ,pozostałe nr. 535941296 i 535853832A nie działają ,a wczoraj jeszcze były ,więc już nie wiem jak to z tym jest ...
Pozdrawiam
http://www.getem.pl/index.php?szukaj_ka ... =5&x=0&y=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Być może tak ,chyba ze spacją przed numerem skopiowałem
Dzięki i sorki za zamieszanie
Dzięki i sorki za zamieszanie
Witam ,potrzebuję zawór egr do 1.6 16v AZD numer z egr 036131503R plus uszczelka pod niego - jaki koszt ?
potrzebuję cewki zapłonowej do audi a4 b5 1.8 20v ARG zespolonej na dwie świece jaki koszt i oby nie firmy KUNC
Nic godnego nie znajdę, ori wycofane w 2004 niestety.motyl808 pisze:Witam ,potrzebuję zawór egr do 1.6 16v AZD numer z egr 036131503R plus uszczelka pod niego - jaki koszt ?
podaj vin autachudy30 pisze:potrzebuję cewki zapłonowej do audi a4 b5 1.8 20v ARG zespolonej na dwie świece jaki koszt i oby nie firmy KUNC
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
[quote="czarnykurczak"][quote="czarnykurczak"]Panie Getem
1j6 839 471 d
1j6 839 472 d[/quote]
Panie Getem
Potrzebuję jeszcze taką uszczelkę ale do przednich drzwi (L i P) . Podrzucisz Pan numerek? [/quote]
Panie getem
1j6 839 471 d
1j6 839 472 d[/quote]
Panie Getem
Potrzebuję jeszcze taką uszczelkę ale do przednich drzwi (L i P) . Podrzucisz Pan numerek? [/quote]
Panie getem
1J6827297G
bebenek zamka jest na miejscu czy sprowadzać ??
bebenek zamka jest na miejscu czy sprowadzać ??