Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Ja też wczoraj się lansowałem po mieście... a nie jednak nie, ja mam passata.
Ale masz ładny grill no nameledman pisze:... a nie jednak nie, ja mam passata.
Re: Kącik posiadaczy variantów
Mistrz!ledman pisze:Ja też wczoraj się lansowałem po mieście... a nie jednak nie, ja mam passata.
teraz jest etap mercówphanteon pisze:Dawno nikt nie wrzucił żadnej beemki.
Wczoraj był piękny wieczór - godzina 22:30 a tam 19 stopni. Nie odmówiłem sobie z małżonką lansu po Gdyni ...wszystko było fajnie dopóki nie minęła nas Corvett'a C6 cabrio.
Jak miałem Mercedesa to nikt na kąciku nawet nie wspomniał o czymś spoza VAG. Audi to już było wszystko. A teraz...rozpasanie się zrobiło...a konkretnie się starzejemy. Po jeździe przez kilka dni małożonki autem na twardym kicie...stwierdzam, że się zestarzałem i nie wsadzę do bm nigdy żadnego gwintu. Na prawdę podoba mi się komfort i to, że wjadę prawie wszędzie. Tak wiem...zastrzelcie mnietruckman pisze:teraz jest etap merców
Re: Kącik posiadaczy variantów
Jak jak wywalilem kit i wsadziłem gwint to także stwierdzam ze nigdy więcej kitu bym nie zaaplikowal do auta. Na gwincie taki komforcik jest
phanteon normalne, że człowiek dąży do wygody z wiekiem
Byłem dzisiaj u Aligatora na hamowni, wyszło mi 173KM i 242 Nm w serii! Jak Ali wróci z urlopu to będzie program
Kreski wkleiłem w moim temacie
Byłem dzisiaj u Aligatora na hamowni, wyszło mi 173KM i 242 Nm w serii! Jak Ali wróci z urlopu to będzie program
Kreski wkleiłem w moim temacie
ale to E38 zrobiło przeciąg...
http://allegro.pl/jedyna-taka-4-4-long- ... 53182.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/jedyna-taka-4-4-long- ... 53182.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
bmw, mercedes e tam
Słynny Pan Marek, który jeździ na zlot Wartburgów. Pod jego domem stoi parę takich sztuk
Słynny Pan Marek, który jeździ na zlot Wartburgów. Pod jego domem stoi parę takich sztuk
Piękny naturalny Rat Style. Wsadzić do tego jakieś V8 i zamiatać cwaniaczków w Golfach Gjeteji.
Wczoraj słyszałem jak jakiś małolat tłumaczył swojemu kumplowi co oznacza TDI - Total Diesel Intercooler.
Wczoraj słyszałem jak jakiś małolat tłumaczył swojemu kumplowi co oznacza TDI - Total Diesel Intercooler.