Grupa VAG w Chinach
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Grupa VAG w Chinach
Dzieki
Dzisiaj stare ale jare A8 2.8 (padalo wiec ufajdane na maxa) Baaaaaaaaardzo rzadki widok bo wszyscy juz jezdza nowymi A8kami W12
Dzisiaj stare ale jare A8 2.8 (padalo wiec ufajdane na maxa) Baaaaaaaaardzo rzadki widok bo wszyscy juz jezdza nowymi A8kami W12
Grupa VAG w Chinach
Bardzo ciekawy temat i super fotki.
Włączam śledzika bo naprawdę warto
Włączam śledzika bo naprawdę warto
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
Grupa VAG w Chinach
Dzisiaj swiatecznie, w koncu Wielkanoc
Scirocco
Nowe Skody Yeti w dwoch odslonach (poklejone bo firmowe):
Nowy Superb:
Tyle... Wesolych swiat!
Scirocco
Nowe Skody Yeti w dwoch odslonach (poklejone bo firmowe):
Nowy Superb:
Tyle... Wesolych swiat!
Grupa VAG w Chinach
Fotki jak zwykle eleganckie Tobie również Wesołych!!!
PS: Nie chciałeś zjechać do domu na święta? Z tego co słyszałem to tam nie istnieje coś takiego jak Wielkanoc , chyba że jestem w błędzie
PS: Nie chciałeś zjechać do domu na święta? Z tego co słyszałem to tam nie istnieje coś takiego jak Wielkanoc , chyba że jestem w błędzie
Grupa VAG w Chinach
Dzieki!
Co do spedzenia swiat w Polsce to niestety ale chciec, a moc to dwie rozne sprawy... bo chciec to chce zawsze, ale niedosc, ze mamy teraz urwanie zadka w robocie to taka wycieczka to minimum doba wyjeta z zycia (12h w samolocie, plus czas spedzony na lotniskach, w drodze na nie i z nich, itd). Przykladowo jakbym polecial na tydzien to by to zlecialo w sekunde, nawet nic bym nie zalatwil (a mam sporo - np. przeterminowane prawo jazdy i dowod osobisty, dobrze ze chociaz mam wazny paszport ), a na spotkanie sie ze wszystkimi, ktorych nie widzialem 2 lata to o jakis rok za krotko Wlasciwsza decyzja jest tu siedziec kolkiem i odbic sobie jak sie skonczy kontrakt
Co do klimatu swiatecznego to oczywiscie, ze nie istnieje cos takiego jak Wielkanoc, to tak jakby w Polsce nagle obchodzili chinski nowy rok oczywiscie to slabe porownanie bo to nie sa rownoznaczne swieta ale mniej wiecej oddaje jaki jest tu klimat wzgledem Wielkiej Nocy W kosciele (bo dzisiaj poszedlem, mimo ze ja z tych co nie chodza ) bylo sporo ludzi -> http://imageshack.com/a/img845/6642/hgky.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ale na miescie nie ma najmniejszego znaku, ze cos sie dzialo... Juz wieksza afere robia w walentynki
Co do spedzenia swiat w Polsce to niestety ale chciec, a moc to dwie rozne sprawy... bo chciec to chce zawsze, ale niedosc, ze mamy teraz urwanie zadka w robocie to taka wycieczka to minimum doba wyjeta z zycia (12h w samolocie, plus czas spedzony na lotniskach, w drodze na nie i z nich, itd). Przykladowo jakbym polecial na tydzien to by to zlecialo w sekunde, nawet nic bym nie zalatwil (a mam sporo - np. przeterminowane prawo jazdy i dowod osobisty, dobrze ze chociaz mam wazny paszport ), a na spotkanie sie ze wszystkimi, ktorych nie widzialem 2 lata to o jakis rok za krotko Wlasciwsza decyzja jest tu siedziec kolkiem i odbic sobie jak sie skonczy kontrakt
Co do klimatu swiatecznego to oczywiscie, ze nie istnieje cos takiego jak Wielkanoc, to tak jakby w Polsce nagle obchodzili chinski nowy rok oczywiscie to slabe porownanie bo to nie sa rownoznaczne swieta ale mniej wiecej oddaje jaki jest tu klimat wzgledem Wielkiej Nocy W kosciele (bo dzisiaj poszedlem, mimo ze ja z tych co nie chodza ) bylo sporo ludzi -> http://imageshack.com/a/img845/6642/hgky.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ale na miescie nie ma najmniejszego znaku, ze cos sie dzialo... Juz wieksza afere robia w walentynki
Grupa VAG w Chinach
Dzisiaj bardzo krotko bo zrobilem pare fot czekajac na zielone
Uciekajace Polo GTI:
Passat R36.
Teraz robi sie w koncu sensowna pogoda bo ostatnie 2-3 tygodnie padalo prawie non-stop, wiec licze na to, ze niedlugo zaczna wpadac lepsze okazy
Uciekajace Polo GTI:
Passat R36.
Teraz robi sie w koncu sensowna pogoda bo ostatnie 2-3 tygodnie padalo prawie non-stop, wiec licze na to, ze niedlugo zaczna wpadac lepsze okazy
Grupa VAG w Chinach
Nie bylo mnie chwile bo za duzo mam roboty, do tego pogoda z tylka wiec nawet nie wychodze z domu, ale cos tam sie udalo ustrzelic dzisiaj w drodze do roboty.
A5 cabrio:
Golf MK4:
Nowa Santana:
Prawie jak Porsze 911 GT3 (czyt. Cayman po tjunie ):
I tyle
A5 cabrio:
Golf MK4:
Nowa Santana:
Prawie jak Porsze 911 GT3 (czyt. Cayman po tjunie ):
I tyle
Grupa VAG w Chinach
Zeby nie bylo, ze zapomnialem o wlasnym watku... (ot, zwykle urwanie tylka w robocie i nie mam czasu na nic).
Porsze po tjunie:
Bora:
Bentley Continental GT Supersports:
Golf GTI:
Polo 6R hello kitty edyszyn
Porsze:
Skoda Superb WRC
Golfotron po tjunie:
I tyle... przynajmniej na razie
Porsze po tjunie:
Bora:
Bentley Continental GT Supersports:
Golf GTI:
Polo 6R hello kitty edyszyn
Porsze:
Skoda Superb WRC
Golfotron po tjunie:
I tyle... przynajmniej na razie
Grupa VAG w Chinach
Dzisiejsza wrzutka bo dawno nic nie bylo:
Golf po tjunie:
A4 Allroad:
Golf GTI:
Pasior R36:
Prawie jak Seat Toledo czyli Chery A11 Windcloud (t0 nie VAG, ale to projekt sprzedany za plecami VW ):
VW Jetta:
Audi R8 po tjunie:
Audi S5:
Audi A7:
Audi S7:
Kolejne S5:
Audi TT:
To samo TT, tylko ze Skoda
Porsze Boxster:
A gdyby to nie byl tylko watek o VAG to takie bym tez wrzucal
I tyle, nastepna pozniej kiedys jak bede mial chwile, zeby wyjsc z pracy/domu
Golf po tjunie:
A4 Allroad:
Golf GTI:
Pasior R36:
Prawie jak Seat Toledo czyli Chery A11 Windcloud (t0 nie VAG, ale to projekt sprzedany za plecami VW ):
VW Jetta:
Audi R8 po tjunie:
Audi S5:
Audi A7:
Audi S7:
Kolejne S5:
Audi TT:
To samo TT, tylko ze Skoda
Porsze Boxster:
A gdyby to nie byl tylko watek o VAG to takie bym tez wrzucal
I tyle, nastepna pozniej kiedys jak bede mial chwile, zeby wyjsc z pracy/domu