[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
A wygląda, jakby dookoła była jakaś naklejka, chyba że to przykurzony zdeś.
As489, tu siedzi air ride
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- golf3dawid
- Forum Master
Ladnie wyszlo , podoba mi sie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
goAlone, dokładnie tak jak mówisz, gleba dla piz*&czek
Dzisiaj wyrzeźbiłem sobie coś takiego. Denerwowało mnie to że skrzynka zajmowała prawie polowe miejsca w bagażniku... Po Nysie będę kombinował żeby jeszcze wzmacniacz schować gdzieś...
Dzisiaj wyrzeźbiłem sobie coś takiego. Denerwowało mnie to że skrzynka zajmowała prawie polowe miejsca w bagażniku... Po Nysie będę kombinował żeby jeszcze wzmacniacz schować gdzieś...
Re: Odp: [MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
o. to kolega bedzie na nysie? to sobie go obadam
Wysłane z mojego pegazusa
Wysłane z mojego pegazusa
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
moim zdaniem to progi r32
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
Ładnie obniżają wizualnie auto. Ja kupiłem 25th do siebie i one nic nie obniżają, taka tylko nakładka na fabrycznego baranka
Dobra więc oficialnie chciałbym poinformować , że czarny został przywrócony do serii a fanty powoli się rozsprzedają.
Chciałbym wszystkim podziękować za pozytywne komentarze jak i konstruktywną krytykę.
W 90% spełniłem to co chciałem zrobić w tym aucie
Jest mi troche szkoda projektu , ale niestety złożyło się bardzo wiele czynników które spowodowały taką decyzję.
PS. to nie koniec zabawy z autem także wrócę z nowym projektem.
DO sprzedania został jeszcze zderzak USA i listwa przednia EU/USA z wnęką na rejke
Chciałbym wszystkim podziękować za pozytywne komentarze jak i konstruktywną krytykę.
W 90% spełniłem to co chciałem zrobić w tym aucie
Jest mi troche szkoda projektu , ale niestety złożyło się bardzo wiele czynników które spowodowały taką decyzję.
PS. to nie koniec zabawy z autem także wrócę z nowym projektem.
DO sprzedania został jeszcze zderzak USA i listwa przednia EU/USA z wnęką na rejke