za te jego diety i kartoniki poukrywane po garażu to by ładne eR kupiłrysiek07 pisze:kartonik jest przyczyna twojej diety sucharowo-wodnej?
[GOLF MK2] 2.9 VR6 by GTG SQUAD
Moderator: G0 Karcio
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Re: Odp: [GOLF MK2] 2.9 VR6 by GTG SQUAD
Kupiłby ale tak jestem do tego przywiązany, że chyba to jedyny powód dla którego nie kupiłem czegoś poważniejszego.Stalu pisze:za te jego diety i kartoniki poukrywane po garażu to by ładne eR kupiłrysiek07 pisze:kartonik jest przyczyna twojej diety sucharowo-wodnej?
Zacznij wreszcie robić bude syncro, nie wiedziałem że można jeszcze kupić nowy grill do Jetty
nie odbieraj tego źleGwiazdor pisze:A co pali się?
tam nie patrzyłemGwiazdor pisze: W sklepie z trytytkami można wszystko d
Strach pomyśleć co to bedzie jak sie ruszysz, bo tych kartoników to masz wiele
Re: [GOLF MK2] 2.9 VR6 by GTG SQUAD
Dlatego też chcę jak najwięcej mieć na półce gratów żeby mnie później nic nie zaskoczyło
Golf poskładany. A zaczeło się od wymiany końcówki drążka...to wymieniłem obie, założyłem sworznie, sobie myślę guma na przegubie licha...wymieniłem oba przeguby na nowe, Aron Kaufman wypiaskował i pomalował zwrotnice, wpadły nowe łożyska. Założyłem nowa belkę do zderzaka. Teraz leży jak złoto.
Wrzuciłem hydrografikę. Teraz trzeba zrobić geometrię i umyć i można jechać na Nysę.
Golf poskładany. A zaczeło się od wymiany końcówki drążka...to wymieniłem obie, założyłem sworznie, sobie myślę guma na przegubie licha...wymieniłem oba przeguby na nowe, Aron Kaufman wypiaskował i pomalował zwrotnice, wpadły nowe łożyska. Założyłem nowa belkę do zderzaka. Teraz leży jak złoto.
Wrzuciłem hydrografikę. Teraz trzeba zrobić geometrię i umyć i można jechać na Nysę.
- rysiek07
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gwiazdor,
Golf poskładany
Teraz trzeba zrobić geometrię i umyć i można jechać na Nysę
KUPIĘ:
Błotniki przód MK2 zdrowe/proste
Błotniki przód MK2 zdrowe/proste
Na Nysie oblukam a co do turbienia chętnie wymienie kilka zdań
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
tak bardzo jak kocham ten projekt tak samo go nienawidze (z zazdrosci ), ale to jeden z pierwszych projekto, ktore pamietam i jaram sie jak dzieciak, ze wpadl jakis aktual ) czekam na turbo zabawki!