[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
Nie no, jak przy takich parametrach mogą jeszcze rosnąć apetyty ?! w aucie na co dzien pewnie nie jest to do konca wykorzystywane, a co dopiero jeszcze wiecej chciec, no chyba ze to na tor itp.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
wiesz ... jest dobrze ba nawet bardzo dobrze ale zawsze może być jeszcze lepiej
inaczej po co było dłubać r32 na takie parametry?
inaczej po co było dłubać r32 na takie parametry?
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Spoczko spoczko, ja nic nie neguję, wręcz podziwiam i się jaram całym tematem i modami w nim, tylko chodzi mi teraz o to, że trochę szkoda kasy chyba na fanty, dzięki którym urwiemy kilka setnych sekundy, a wydamy na to napewno nie mało $ (domyślam się, że właścicielowi pewnie nie sprawi to większego kłopotu, ale mimo wszystko) bo pewnie kolejnych kilka tysi na to będzie potrzebne ?! No chyba, że jest tak jak napisałem wcześniej, czyli, że auto do sportu, jakiś wyścigów itd, wtedy cenne są najdrobniejsze części sekundy (wtedy wybebeszone wnętrze, pozbycie się wszelkich balastów itp) ale w tym aucie jednak chyba nie o to do końca chodzi.
KoJ@K, mam absolutną świadomość, że niewiele zdziałam bez prucia wnętrza i wstawiania w auto viagry dla ludzi jeżdżących na ćwiartkę - carbonu.
Póki co kusi wymiana stołków na lżejsze. Kusi i nic więcej Jak skusi to się pochwalę.
Póki co kusi wymiana stołków na lżejsze. Kusi i nic więcej Jak skusi to się pochwalę.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
a jednak, bez parcia na szkło, się udało
teraz waga sama spadnie kamień z serca itp.
teraz waga sama spadnie kamień z serca itp.
No i taka zmiana stolkow tak "znacznie" poprawi te jakze nie samowite osiagi ?
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
A może tak wypruć co drugą nitkę z foteli? Też będzie lżej (Nie pozabijajcie mnie tylko za te słowa )
Przednie stołki to ok. 60-70 kg.KoJ@K pisze:No i taka zmiana stolkow tak "znacznie" poprawi te jakze nie samowite osiagi ?
Tylna kanapa 30 kg.
To można zastąpić np. 2 stołkami z viagry po 10 kg każdy. Zysk taki, jakby z auta wysiadł 80 kg pasażer.
Strona główna forum ‹ Auta ‹ Projekty ‹ Nasze auta - Projekty
No w końcu.
zlos, Możesz też latać ciągle na rezerwie. Zawsze to kilkanaście kg mniej. Oczywiście żarcik.
No w końcu.
zlos, Możesz też latać ciągle na rezerwie. Zawsze to kilkanaście kg mniej. Oczywiście żarcik.
Etam, sąsiedztwo zacne to przeprowadziłem swojego skromnego golfika do lepszej okolicypeppa_814 pisze:Strona główna forum ‹ Auta ‹ Projekty ‹ Nasze auta - Projekty
No w końcu.
Mogę też sam zrzucić 10kg Przy prędkości +300 paliwko jest mniam i znika w oczach, więc na rezerwie pewnie bym się nawet nie rozpędziłpeppa_814 pisze:zlos, Możesz też latać ciągle na rezerwie. Zawsze to kilkanaście kg mniej. Oczywiście żarcik.
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
Kiedyś jak byłem jeszcze mniejszy i nie obchodzily mnie samochody wiec ciężko mi sobie cokolwiek przypomniec, ale wydaje mi się ze z ojcem ogarnialismy bardzo podobnego golfa, rej Wb obecnie coś tam planuje i mam jeszcze takie pytanie, jakim cudem w erce może być turbina skoro producent tego nie przewidział (wiem ze może ale jak). Mój nauczyciel w szkole twierdzi ze długo silnik tego nie wytrzyma i że z 250KM można zrobić z 400KM, ale jednak można i 630
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
Trzeba na nauki do Złosia
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
wiekowy pewnie i nie na czasie w tematach
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
Sarkazm TEAM Member