Szare Toledo 1M by _Chudy_
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Szare Toledo 1M by _Chudy_
Beżowe
Miejsce różowej folii na tylnej blendzie zajęła czerwona i teraz wygląda to tak jak powinno:
Progi wylądowały na aucie i w sumie trochę przypadkowo wpadła jeszcze przednia dokładka od cupry:
No i to czego brakowało mi najbardziej czyli nowy środek:
Miejsce różowej folii na tylnej blendzie zajęła czerwona i teraz wygląda to tak jak powinno:
Progi wylądowały na aucie i w sumie trochę przypadkowo wpadła jeszcze przednia dokładka od cupry:
No i to czego brakowało mi najbardziej czyli nowy środek:
no powiem Ci, że prezentuje się super, agresor pomyśl nad 'poliftowymi' wycieraczkami, podejrzewam, że z mk4 podchodzą a są estetyczniejsze:p
środek wygląda mega elegancko!
środek wygląda mega elegancko!
W sumie nic ciekawego przy tolku się nie dzieje. Wczoraj wpadł kolejny element jasnego wnętrza czyli jasna półka z roletą:
ładny bajer jeszcze wrzuć foto z rozwiniętą. Masz jakieś mocowania, czy trzeba rezać?
Mocowania miałem już fabrycznie bo przed jasną półką była czarna ale niezbyt dobrze komponowała się z jasnym środkiem.
W związku z wyjazdem na wakacje toledo przez pewien czas latało na 15" i delikatnie podniesionym zawiasie ale wreszcie udało się znowu wrócić do 19". Przy okazji zmiany kół z przodu zamontowane zostały tarcze 312mm i gwint poszedł na sam dół. Nadal jak dla mnie jest za wysoko ale myślę, że w przyszłym tygodniu uda się jeszcze trochę podziałać w tej kwestii Z tyłu koło zostało trochę bardziej pochylone co pozwoliło urwać 1cm wyjmując po jednym klipsie na stronę. Zdjęcia trochę słabo oddają bo negatyw na żywo jest jeszcze bardziej widoczny
W związku z wyjazdem na wakacje toledo przez pewien czas latało na 15" i delikatnie podniesionym zawiasie ale wreszcie udało się znowu wrócić do 19". Przy okazji zmiany kół z przodu zamontowane zostały tarcze 312mm i gwint poszedł na sam dół. Nadal jak dla mnie jest za wysoko ale myślę, że w przyszłym tygodniu uda się jeszcze trochę podziałać w tej kwestii Z tyłu koło zostało trochę bardziej pochylone co pozwoliło urwać 1cm wyjmując po jednym klipsie na stronę. Zdjęcia trochę słabo oddają bo negatyw na żywo jest jeszcze bardziej widoczny
nie boisz się, że ci pozjada opony?
hmm ciekawa opcja z tym wyjazdem i zmianą kół:p
hmm ciekawa opcja z tym wyjazdem i zmianą kół:p
Co do zmiany kół to ta opcja wydawała mi się najrozsądniejsza bo lecieliśmy w 4 osoby z pełnym bagażnikiem więc nie było możliwości dojechać tam na 19" z tak ustawionym zawiasem Jeśli chodzi o zjadanie opon to pewnie będą się szybciej zdzierać ale nie robię aż tak dużych przebiegów, żeby było to jakoś bardzo uciążliwe no i do końca sezonu też już niedaleko
Parę dni przed allstars'em walczyliśmy z przodu i z tyłu nad kątami. Z przodu seryjne gumy zastąpiły cambery silverprojectu. Amor pochylony na maxa do tego dorzucony 5mm dystans. Zrobiło się mega twardo ale udało się urwać ponad 1cm z przodu
Tył finalnie wyszedł tak:
No i parę fot z allstars'a z kumpla aparatu:
Parę dni przed allstars'em walczyliśmy z przodu i z tyłu nad kątami. Z przodu seryjne gumy zastąpiły cambery silverprojectu. Amor pochylony na maxa do tego dorzucony 5mm dystans. Zrobiło się mega twardo ale udało się urwać ponad 1cm z przodu
Tył finalnie wyszedł tak:
No i parę fot z allstars'a z kumpla aparatu:
oj mega wyszło.... da radę jeździć z takim spasem i pochyleniem czy już strach?:P
śmigasz nim na co dzień ogólnie?
śmigasz nim na co dzień ogólnie?
Oj strach Pewnie że się da, to tylko kwestia cierpliwościmiskieusz pisze:czy już strach?:P
W związku z tym, że koła są już na 99% sprzedane od przyszłego tygodnia zaczynam sukcesywnie przywracać tolka do serii. Jakby ktoś był czymś konkretnym zainteresowany piszcie PW.