Passat B4 Variant DAVOS by LukassVW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Witam, witam!
Dawno nic nie pisałem ale za to działałem
Był plan na AGG, już leżał w garażu Alee wpadł nowy pomysł zrobienia mocnego TDi
Silnik sprzedałem i przystąpiłem do poszukiwań 1z/ahu/afn , ciężko coś znaleźć w normalnych pieniądzach niestety...
Znalazłem całego rozbitego B4 1z z 96 na kompie 16 bit-owym i skrzynią ctn ok 140 km/h przy 3tyś
I zdecydowałem się go kupić.
Na chwilę obecną 1z już pod maską, z zaślepionym egr-em, przelotem, wypalonym kolektorem, po wymianach pasków, płynów itd.
Została tylko uszczelka pod klawiaturą i termostat
Jak bd chwilka to wrzucę zdjęcia
Na chwilę obecną poszukiwane 216 bosch-a i awx
Pn lip 22, 2013 19:26
216 już jadą I wentylowane, nawiercane i nacinane tarcze MIKODA także Wbrew różnym opiniom zaryzykuje i przetestuje
Szukam teraz czegoś dobrze hamującego na tył
Dawno nic nie pisałem ale za to działałem
Był plan na AGG, już leżał w garażu Alee wpadł nowy pomysł zrobienia mocnego TDi
Silnik sprzedałem i przystąpiłem do poszukiwań 1z/ahu/afn , ciężko coś znaleźć w normalnych pieniądzach niestety...
Znalazłem całego rozbitego B4 1z z 96 na kompie 16 bit-owym i skrzynią ctn ok 140 km/h przy 3tyś
I zdecydowałem się go kupić.
Na chwilę obecną 1z już pod maską, z zaślepionym egr-em, przelotem, wypalonym kolektorem, po wymianach pasków, płynów itd.
Została tylko uszczelka pod klawiaturą i termostat
Jak bd chwilka to wrzucę zdjęcia
Na chwilę obecną poszukiwane 216 bosch-a i awx
Pn lip 22, 2013 19:26
216 już jadą I wentylowane, nawiercane i nacinane tarcze MIKODA także Wbrew różnym opiniom zaryzykuje i przetestuje
Szukam teraz czegoś dobrze hamującego na tył
- DavidkaS09
- Nowicjusz
seria tarczowa z waga ładnie hamuluje :)a powiedzmi jak lampy swiecą ?
Lampy kiepsko raczej świeciły, aktualnie są oryginalne przerobione na smooked
I teraz napewno to świeci
I teraz napewno to świeci
Dawno nic nie pisałem, ale to nie znaczy że nic się nie działo
Wrzuciłem 216, pompe 11 z AHH, turbo GT1749VA, FMiC, komputer AFN, zmienione sprzęgło na G60 i do tego wszystkiego delikatny Sofcik
Aktualnie jest tak
I fotka znaleziona na fb z Nysy 2014
Wrzuciłem 216, pompe 11 z AHH, turbo GT1749VA, FMiC, komputer AFN, zmienione sprzęgło na G60 i do tego wszystkiego delikatny Sofcik
Aktualnie jest tak
I fotka znaleziona na fb z Nysy 2014
kolego auto ładne sam byłem posiadaczem b4 kombi tylko że 2.0 ADY i byłem bardzo zadowolony, co do lamp to ja miałem przerobioną soczewkę przez koleżkę i powiem że inwestycja opłaciła się i efekty był bardzo dobry, co do zderzaka to zaspawaj wnęki po halogenach i kierunkach i w dole zderzaka tam gdzie masz kratki zapodaj kierunki od golf 2, a dokładkę zderzaka zmień od seata Toledo 1 po lifcie https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... i7TcDUqDFA" onclick="window.open(this.href);return false; https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... BQ1Pk_-4dA" onclick="window.open(this.href);return false;
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... BQ1Pk_-4dA" onclick="window.open(this.href);return false; taką ja miałem ale to nie mój passat