Golf IV GTI vs Audi A6 FSI
Wracając do domu zauważyłem w lusterku czarne Audi A6 na ledach z przodu, jak się okazało później audi była w wersji AVANT 2.8 FSI 210 koni. Kierowca chłopak - dobrze mu się nie przyjrzałem ale widać było że laluś na maksa a obok niego blond niunia. No i się zaczeło, audi dojechało mi dosłownie na metr od zderzaka i zaczyna wyprzedzać( 2 pasmówka obwodnica, było pusto więc pomyślałem, że się z nim pobawię ), ja redukcja do 3 biegu( miałem jakieś 80 km/h ) i but, audi na tym jednym biegu zostało w tyle na długość kilku autobusów. Przy 160 odpuściłem i zaczynam zwalniać, ale widze audi znów próbuje mnie wyprzedzić więc dostał kolejny raz tak samo. Za 3 razem dałem mu wyprzedzić bo wiedziałem, że zrobiłem mu siarę przed tą blondi że stary golf z 99r. wydymał jego prawie nowe 2.8L audi xD. Mine przy wyprzedzaniu obydwoje mieli nie tęgą
Mój golf to 1.8T po programie od Gregor10 na 190km i 280nm
Co do tego Audi to był to czarny AVANT, wszystkie szyby przyciemnione, rejestracja EPD
Mój golf to 1.8T po programie od Gregor10 na 190km i 280nm
Co do tego Audi to był to czarny AVANT, wszystkie szyby przyciemnione, rejestracja EPD
Na szybko 2 passaty kombii
1- 1.8 125 koni bez najmniejszych szans na obwodnicy od 0.80 do 1.50 na 3 biegu , zdziwienie kolesia i jego mina
2- 1.9 TDI 110 Z kreski, koleś podjechał i zaczął gazować tak że mało korba bokiem mu nie wyszła. Mi wystarczył pierwszy bieg żeby został również w tyle, przy drugim biegu i 80 km/h dałem sobie spokój, a koleś jak już udało mu się podjechać zaczął wyprzedzać na podwójnej ciągłej, ryzukując życie, tylko po to żeby podbudować swoje EGO
1- 1.8 125 koni bez najmniejszych szans na obwodnicy od 0.80 do 1.50 na 3 biegu , zdziwienie kolesia i jego mina
2- 1.9 TDI 110 Z kreski, koleś podjechał i zaczął gazować tak że mało korba bokiem mu nie wyszła. Mi wystarczył pierwszy bieg żeby został również w tyle, przy drugim biegu i 80 km/h dałem sobie spokój, a koleś jak już udało mu się podjechać zaczął wyprzedzać na podwójnej ciągłej, ryzukując życie, tylko po to żeby podbudować swoje EGO
-
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
No to teraz trochę ciekawszy kill znów na + a mianowicie audi A6 3.0 tdi z rolki od 60km/h z tym że ja byłem lekko za nim kiedy on wcisnął gaz do końca, ale co chwila przesuwałem się do przodu i ok. 1.50 byłem przed nim, przy ok. 1.90-20.0 odpuściłem i się zacząłem sam do siebie uśmiechać
Audi w sedanie na pokładzie 2 osoby, ja byłem sam
Filmik od 0-100 i 0-180
" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi w sedanie na pokładzie 2 osoby, ja byłem sam
Filmik od 0-100 i 0-180
" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoko, a nie wiesz od czego można było by założyć DV'ke żeby jej szlak nie trafił jak poprzednią ori?k24 pisze:Wyrzuć bova, widać jak auto traci na zmianach biegów.
Dziękik24 pisze:710N z BAMa, i najlepiej przenieść ją w chłodniejsze miejsce.
na jakich podzespołach masz lpg i jakiej firmy bov'a?
Ostatnio zmieniony ndz cze 29, 2014 20:50 przez Mr Coffee, łącznie zmieniany 1 raz.
LPG to sie prosi o zmiane o zaczęło głupieć po programie
Reduktor Tomasetto- SILVER
Zawór gazowy- Tomasetto
układ elektroniczny SIROCO
A DV'kę miałem ori, ale także po programie wyzionęła ducha do samego końca, chociaż jej koniec zapowiadała mi już jazda próbna podczas kupna go Teraz chwilowo jest bov hks
Reduktor Tomasetto- SILVER
Zawór gazowy- Tomasetto
układ elektroniczny SIROCO
A DV'kę miałem ori, ale także po programie wyzionęła ducha do samego końca, chociaż jej koniec zapowiadała mi już jazda próbna podczas kupna go Teraz chwilowo jest bov hks