Zapalniczka i kable Votex
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, sprawiłem moje dwójce konsolę środkową marki Votex. Z zewnątrz nie wygląda źle ale gdy chciałem podłączyc kable pod kostkę pojawił się problem. Jak widac na zdjęciach było cos kombinowane. Co gdzie i jak podłączyć ? Gdzie powinna byc ta żarówka które jest luzem ? Ostatnie zdjęcie jest kostki, która jest w aucie. Link do zdjęć : https://plus.google.com/u/0/photos/1014 ... 1040649617" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapalniczke dzisiaj kupiłem ori w idealnym stanie wiec kable przy zapalniczce będą ogarnięte. Zostaje problem tych dwóch cienkich z górnej półki i tej żarówki gdzie i jak to powinno wyglądać.
Strasznie porzeźbione to wszystko , te 2 kabelki które idą z górnej półeczki są od oświetlenia tego schowka, jeden podłączasz do masy(-) , drugi do jakiegoś kabelka w którym pojawia się plus (+) po włączeniu świateł.
Pokaż zdjęcie tego schowka od frontu prawdopodobnie to schowek na kasety firmy FOCHA,jak to wychodziły w Votexach.
Zgadza się, tak jak mówiłem jest to schowek na kasety firmy Focha, mam taki sam w Votexie