Problem ze stacyjką
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem ze stacyjką
Witam.
Mój problem polega na tym że rozrusznik nie reaguje na przekręcenie kluczyka . Zapalają się kontrolki ale po przekręceniu żeby odpalić nic się nie dzieje . Rozrusznik jest dobry , ponieważ odpala na krótko . Bardzo proszę o pomoc
Mój problem polega na tym że rozrusznik nie reaguje na przekręcenie kluczyka . Zapalają się kontrolki ale po przekręceniu żeby odpalić nic się nie dzieje . Rozrusznik jest dobry , ponieważ odpala na krótko . Bardzo proszę o pomoc
Problem ze stacyjką
na 99% do wymiany kostka stacyjki.
Sprawdź tak: przekręć kluczyk w pozycje zapłonu (kontrolki), następnie podnieś maskę i spróbuj podać z akumulatora +12 na rozrusznik.
Sprawdź tak: przekręć kluczyk w pozycje zapłonu (kontrolki), następnie podnieś maskę i spróbuj podać z akumulatora +12 na rozrusznik.
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=452299[/url]
-
- Nowicjusz
Problem ze stacyjką
Mechanik wymieniał mi kostkę stacyjki przy remoncie silnika . Ale sprawdze jutro i napisze. A czy jest możliwość ze przy wymianie kostki złamała się końcówka która wchodzi do kostki ze stacyjki ??
Problem ze stacyjką
Jak mechanik gamoń, to i młotek zepsuje.
Nowa kostka kupiona najtańsza czy coś lepszego? Też wymieniałem u siebie kostkę, najpierw wziąłem szajs, który nie łączył na rozruchu, a później kupiłem nową od Boscha, która kosztowała całe 10pln więcej i mam spokój
Nowa kostka kupiona najtańsza czy coś lepszego? Też wymieniałem u siebie kostkę, najpierw wziąłem szajs, który nie łączył na rozruchu, a później kupiłem nową od Boscha, która kosztowała całe 10pln więcej i mam spokój
Powoly, bo się rozpierdoly...
-
- Nowicjusz
Problem ze stacyjką
W sumie i racja ze mechanik mechaników i nie równy. A czy jak teraz wymienie kostkę to będzie w porządku bo odpala według podpowiedzi Mam teraz pytanie czy żeby wymienić kostkę trzeba ściągać stacyjke ??
-
- Nowicjusz
Problem ze stacyjką
Ja po wymianie kostki, miałem sytuację identyczną jak Ty. Na pozycji zapłonu było wszystko tak jak powinno być, ale po przekręceniu na rozruch, znikał cały prąd, nic nie świeciło, rozrusznik nie kręcił. Kupiłem nową kostkę z Boscha, która kosztowała około 30pln i myślę, że spokój będę miał na kilka lat
Powoly, bo się rozpierdoly...
-
- Nowicjusz
Problem ze stacyjką
Wymienikem dzisiaj stacyjke i problem znikł. Do tego zalozylem stara kostkę i działa