MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
Chłopie, co ty nazywasz spamem? Walnałeś po prostu głupotę straszną. Ja rozumiem, jak lampy, dokładka czy kiera zalatuje komuś basic'iem. Ale cholera, kolor?
To czerwony Ci ferrari zalatuje?
Kuman dla mnie ma bardzo podobny odcień do Jazz Blue, na żywo z resztą też byłem święcie przekonany że to Jazz Blue. Możliwe że ma inny, nie ważne.
To czerwony Ci ferrari zalatuje?
Kuman dla mnie ma bardzo podobny odcień do Jazz Blue, na żywo z resztą też byłem święcie przekonany że to Jazz Blue. Możliwe że ma inny, nie ważne.
ale macie problemy, kwestia gustu. mi kiedyś robił jazzblue, teraz w ogóle nie robi na mnie wrażenia .
Tak jak Tobie się widzi sliwa404, jazzblue tak mi się widzi LC9Z, ale to nie powód by się spinać bo komuś się kolor nie podoba
koniec OT.
afej, będzie listwa na gładko i przód będzie kozacki, grill zostawiłbym w kolorze no chyba, że xen też byś robił na czarno..
Tak jak Tobie się widzi sliwa404, jazzblue tak mi się widzi LC9Z, ale to nie powód by się spinać bo komuś się kolor nie podoba
koniec OT.
afej, będzie listwa na gładko i przód będzie kozacki, grill zostawiłbym w kolorze no chyba, że xen też byś robił na czarno..
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fu*k.
Zawsze znajdzie się ktoś z bólem du*y. Czy, to aby nie dlatego, bo też masz Basickowaty kolor?
sliwa404, tak! Kolor wali mi Basickiem, nie zmienisz tego swoim bełkotaniem
Trzy miesiące na forum, a panoszy się jak stary wyjadacz z "Kącika MK4"
Zawsze znajdzie się ktoś z bólem du*y. Czy, to aby nie dlatego, bo też masz Basickowaty kolor?
sliwa404, tak! Kolor wali mi Basickiem, nie zmienisz tego swoim bełkotaniem
Trzy miesiące na forum, a panoszy się jak stary wyjadacz z "Kącika MK4"
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
leonnelson, ogarnij trochę bajerę, bo Twoj staż na forum chyba zobowiazuje do innego poziomu wypowiedzi...
- Death_Proof
- Ma gadane
wpadła pikowana kiera
i trochę posprzątałem pod machą
i trochę posprzątałem pod machą
Ostatnio zmieniony pn wrz 15, 2014 20:54 przez afej, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez wygłuszenia maski trochę łyso.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Nakładki na pedały, podstopnica, gałka np R-Line i będzie idealne wnętrze.
Czym czyściłeś pod maską? Zabieram się za to pół roku, a lać wodę karcherem się boję.
Czym czyściłeś pod maską? Zabieram się za to pół roku, a lać wodę karcherem się boję.
- Hubert
- Grupa Zachodniopomorska
Już dawno mnie nie było na forum, dopiero teraz zobaczyłem że poskładałeś Golfa. Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu . Wszystko jest zrobione na poziomie Golfik wygląda konkretnie. Do zobaczenia na zlotach w przyszłym roku
miki_k93, ja z 2/3 razy w roku myje karcherem i specjalnym płynem silnik i wszystko jest ok. Ważne tylko,żeby akumulator był wyjęty z komory.
miki_k93, ja z 2/3 razy w roku myje karcherem i specjalnym płynem silnik i wszystko jest ok. Ważne tylko,żeby akumulator był wyjęty z komory.