Kontrolka ABS Air Bag, Radio,awaryjne Passat B4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam otóż taki problem w Passacie b4 td azz, podczas jazdy niekiedy zapala się kontrolka ABS i AIR BAG i w tym samym czasie radio się restartuje, podobny problem występuje również gdy włączam awaryjne, lub mrugam drogowymi tzn rownież zapalają się kontrolki abs i air bag i radio restartuje się-kontrolki swiecą się do momentu zgaszenia auta, a przy gaszeniu auta radio znów się restartuje, występuje to sporadycznie nie podczas każdej jazdy, dwukrotnie zauważyłem również że po zgaszeniu auta coś tykało w przekaźnikach i również jakby coś po stronie pasażera głośniejsze tykanie niż przekaźników,sotkał się ktoś z Was z takim przypadkiem, bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia co te rzeczy tzn radio,swiatła długie,awaryjne i kontrolka abs/air bag maja ze sobą wspołnego...i gdzie zaczać poszukiwania usterki... :/
-
- VWGolf.pl Killer
sprawdź na początek klemy,połączenia masowe karoseri ,sprawdź też na zapalonym poruszać kluczykiem na boki co się będzie dziać po prostu zanika Ci napięcie na chwilę i tak się dzieje
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Stacyjkę i kostkę wykluczam, spr. i wszystko jest ok gry ruszam kluczykiem...
-
- VWGolf.pl Killer
wyczyść wszystko jak wyżej
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Jak narazie jest spokój, połączenia przeczyszczone. Dzięki za ukierunkowanie