To zależy od uprawnień. Globalny może więcej, zielony mniej.mario q. pisze:W zwiazku z naborem na modow na tym forum to jakie przywileje tudzież profity ma tutaj taki mod?
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Nadawałbym się żeby Was tu gnębić?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
No baaa!
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
kolega karpi ma do sprzedania sprzęgło sachs performanceskurczi pisze:Witam panów, czy zamiennik sprzęgła który przewiduje katalog będzie odpowiedni ?
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... -hydr.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasze ogłoszenia sprzedaży części do Golfów R, R32
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
@LEWART Tak tak widziałem ofertę, ale czy do seryjnego golfa r32 taki zwykły sachs jest odpowiedni i podoła ?
Dziekuje, ale pytalem o przywileje lub profity z bycia modem.jhosef pisze:To zależy od uprawnień. Globalny może więcej, zielony mniej.mario q. pisze:W zwiazku z naborem na modow na tym forum to jakie przywileje tudzież profity ma tutaj taki mod?
Można powiedzieć R400 na giftach!
skurczi pisze:@LEWART Tak tak widziałem ofertę, ale czy do seryjnego golfa r32 taki zwykły sachs jest odpowiedni i podoła ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
tak powinno pasować, z tego co się orientuje to karpi miał to zamontowane w seryjnej eRceskurczi pisze:@LEWART Tak tak widziałem ofertę, ale czy do seryjnego golfa r32 taki zwykły sachs jest odpowiedni i podoła ?
Jest R32
Dzięki za odpowiedzi, generalnie chodziło mi o to, czy mogę założyć takie zwykłe sprzęgło, nie performance http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... -hydr.html" onclick="window.open(this.href);return false; do mkV r32
To sprzęgło które kleiłeś mimo zapewnień wszystkich sprzedawców nie pasuje do r32. Wszyscy piszą że pasuje do 2.0tdi i R32 ale niestety różna jest liczba śrub montażowych...
Ja na Sachs Performance jeżdżę znacznie więcej niż Karpi, mam najechane ok 8 tkm, złego słowa powiedzieć nie mogę. Tyle że u mnie wraz ze zmianą tarczy poszła również wymiana dwumasa na nowy i to chyba przesądza, że u mnie jeździ się na tym ok.
Ja na Sachs Performance jeżdżę znacznie więcej niż Karpi, mam najechane ok 8 tkm, złego słowa powiedzieć nie mogę. Tyle że u mnie wraz ze zmianą tarczy poszła również wymiana dwumasa na nowy i to chyba przesądza, że u mnie jeździ się na tym ok.
jedyna opcja to ten sachs performance ? cena jest dość spora, są jakieś inne pasujące zamienniki do mkV r32?
I jak to jest z tym mocowaniem, że ten sachs performance pasuje do r32 jak i 2.0tdi, a to zwykle pasuje tylko do 2.0tdi ?
EDIT: w pewnym sklepie zaproponowano mi zamiennik nr części 022141016 i twierdzą, ze pasuje na 10000% i niby dobrali po vinie..
I jak to jest z tym mocowaniem, że ten sachs performance pasuje do r32 jak i 2.0tdi, a to zwykle pasuje tylko do 2.0tdi ?
EDIT: w pewnym sklepie zaproponowano mi zamiennik nr części 022141016 i twierdzą, ze pasuje na 10000% i niby dobrali po vinie..
Ostatnio zmieniony wt maja 19, 2015 21:02 przez skurczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy mamy w dziale jakiegoś R-maniaka z Poznania, który ma znajomości w którymś z ASO-grupy VAG lub dobrym nie koniecznie autoryzowanym serwisie i mógłby pomóc?
Chciałem nabyć używanego Paska (nie R36, tylko diesla, wiem....nuda) z racji tego, że mi się rodzina powiększyła i chętnie przed zakupem sprawdziłbym go w jakiejś zaufanej stajni.
Proszę o PW.
Chciałem nabyć używanego Paska (nie R36, tylko diesla, wiem....nuda) z racji tego, że mi się rodzina powiększyła i chętnie przed zakupem sprawdziłbym go w jakiejś zaufanej stajni.
Proszę o PW.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Wiadomo ze w przypadku V R32 i napędu 4x4 średnica kół powinna być identyczna, ale czy 1-1,5mm różnicy w wysokości bieżnika między osiami to już za duzo i może uszkodzić napęd ?
Większy problem to szerokość i inne opory toczenia, chyba. Wysokość to raczej nie problem.
2015 - ... Mocy przybywaj?