Mk1 nie może odpalić
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mk1 nie może odpalić
Mam golfa mk1 poj.1.1 nie chce odpalać czy zimny czy ciepły po długim kręceniu ledwo zaskoczy a jak jest ciepły i wyłącze to terz nie może odpalić.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Kolega tom18, miał wcześniej problem, że samochód mu źle odpalał i chodził na 3 cylindrach: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=62879 Tu napisał jakie części wymienił.
Może wyreguluj jeszcze gaźnik. Nie zaszkdzi, okresowo trzeba. W moim Audi jak naregulowałem jeszcze ten stary gaznik, to też lepiej zapalał (nie trzeba było pompować gazem), wczesniej jak był ciepły, czy zimny to gasł mi po odpaleniu na niskich obr przez jakiś czas musiałem trzymac go na wyższych.
Może wyreguluj jeszcze gaźnik. Nie zaszkdzi, okresowo trzeba. W moim Audi jak naregulowałem jeszcze ten stary gaznik, to też lepiej zapalał (nie trzeba było pompować gazem), wczesniej jak był ciepły, czy zimny to gasł mi po odpaleniu na niskich obr przez jakiś czas musiałem trzymac go na wyższych.