Navigation system MFD
Re: Odp: Navigation system MFD
Proszę państwa, ori blaupunkt nówka mechanizm z laserem za około 120zl:
A to do mfd i mcd.
Właśnie jestem po przekładce, idę montować MFD.
A to do mfd i mcd.
Właśnie jestem po przekładce, idę montować MFD.
Re: Navigation system MFD
Myślisz że będzie czytać CD audio? Chyba prócz napędu trzeba by jeszcze zmienić oprogramowanie.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Re: Odp: Navigation system MFD
MFD nigdy nie będzie czytać audio, skąd ten pomysł. Po prostu wysiadł mi mechanizm, zacząłem szukać i znalazłem nówki.Jarek_NS pisze:Myślisz że będzie czytać CD audio? Chyba prócz napędu trzeba by jeszcze zmienić oprogramowanie.
Navigation system MFD
Myślałem że wyniuchałeś jakiegoś nowego moda. A swoją droga to trochę lipa bo nie wyszła jeszcze nowa mapa DX na Polskę.
Navigation system MFD
Chyba nie tylko DE bo południowa europa też jest już. PL wypuścili na nowsze urządzenia EX
Navigation system MFD
W moim nowym golfie mam antenę na dachu ori z wbudowanym antena GPS. Oryginalnie wychodzi ona do konsoli przy radiu, i zakończona jest tradycyjną wtyczka pod antenę co podpina się przy wiatraku? Czy jakoś inaczej to wygląda? Ostatecznie będę musiał rozebrać sufit
Druga sprawa mam ori telefon w podłokietniku z nokia slim bez baterii zestaw działa. Pytanie da się jakoś przełączyć na głośnomówiący bo mam miktofon na słupku też w trakcie kupna radia nie było MFD założyłem swoje wersja D.
Z góry dzięki
Druga sprawa mam ori telefon w podłokietniku z nokia slim bez baterii zestaw działa. Pytanie da się jakoś przełączyć na głośnomówiący bo mam miktofon na słupku też w trakcie kupna radia nie było MFD założyłem swoje wersja D.
Z góry dzięki
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
Navigation system MFD
up
Kupię:
- Gwint 4 motion
- Gwint 4 motion
-
- Użytkownik
Navigation system MFD
Witam, przeczytałem cały temat, 36 stron
Mam pytanie: fabryczna nawigacja jest montowana pod ABS tak?
Będe montował u siebie nawi i chciałbym wiedzieć czy lepiej podłączyć pod ABS czy tym adapterem?
Domyślam się że adapterem łatwiej bez kombinowania.
Ale jeśli mielibyście do wyboru, co byście wybrali? Nie chodzi mi o łatwość montażu może raczej o jakość i dokładność.
Mam pytanie: fabryczna nawigacja jest montowana pod ABS tak?
Będe montował u siebie nawi i chciałbym wiedzieć czy lepiej podłączyć pod ABS czy tym adapterem?
Domyślam się że adapterem łatwiej bez kombinowania.
Ale jeśli mielibyście do wyboru, co byście wybrali? Nie chodzi mi o łatwość montażu może raczej o jakość i dokładność.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Navigation system MFD
oneblood22, Większość ma podpięty sygnał GALA zamiast z ABSu.
Jasne, że z ABSu będzie dokładniejsze ale nie przesadzałbym, u ojca jest fabrycznie z ABSu, u mnie GALA i różnic nie dostrzegam
U Ciebie będzie trzeba podpiąć jeden kabelek przy liczniku do sygnału GALA o czym Ci kiedyś tam mówiłem, a Ty nie zapisujesz moich porad
Jasne, że z ABSu będzie dokładniejsze ale nie przesadzałbym, u ojca jest fabrycznie z ABSu, u mnie GALA i różnic nie dostrzegam
U Ciebie będzie trzeba podpiąć jeden kabelek przy liczniku do sygnału GALA o czym Ci kiedyś tam mówiłem, a Ty nie zapisujesz moich porad
-
- Użytkownik
Navigation system MFD
hehe od dziś wszystko będę notował jeszcze się odezwe do Ciebie w sprawie mapek
Potrzebuje pomocy! Kupiłem MFD ale coś jest nie tak z panelem..nie trzyma sie z dwóch stron...nie chce nic robić na siłe
Da się wymienić cały panel? Jest ktoś kto naprawia takie rzeczy na forum?
Potrzebuje pomocy! Kupiłem MFD ale coś jest nie tak z panelem..nie trzyma sie z dwóch stron...nie chce nic robić na siłe
Da się wymienić cały panel? Jest ktoś kto naprawia takie rzeczy na forum?
-
- Użytkownik
Navigation system MFD
Nie mam kodu do nawigacji. Jest ktoś w stanie mi pomóc? moge podać numer z boku na nawigacji
Navigation system MFD
oneblood22, pisz tu viewtopic.php?f=19&t=55856&start=462#p6691203" onclick="window.open(this.href);return false;
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;