Która poduszka zwraca taki błąd? + EGR - kontrolka check eng
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiec na przyszłość dając odpowiedźedzio2 pisze:sam nie zrobi ,bo nie ma czym.
dopisz pod warunkiem, ze masz taki a taki kabel, taki a taki program lub udasz się do specjalistyedzio2 pisze: qwee napisał(a): Czy można tą kontrolkę zgasić programowo wraz z komunikatem na wyświetlaczu tak aby nie denerwowała?
Żaden problem
Udzielenie odpowiedzi można sugeruje że jak gość podał, że ma
i dostał odpowiedź że można to bedzie ciąg pytań a jak , w kórym miejscu itd. a jest to ewidentne wprowadzenie gościa w błądqwee pisze:chińskim vag k+can commander
qwee podjedź do gości co ci zrobią zmiany w sterowniku silnika tj. wyłączą egr i przy okazji jeszcze dołożą parę kucyków pod maskę
Albo po prostu napraw
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Nie wymieniałem EGRu, nie mam zaplecza części zamiennych, żaden mechanik ze mnie. Chciałbym rozeznać temat aby naprawić to najmniejszym kosztem. Jedyne co zrobiłem to wyczyściłem ustrojstwo, ale to nie rozwiązało problemu. Na oko to nawet to czyszczenie nie było niezbędne bo wyglądał na względnie czysty. Programowe zgaszenie i trwałe usunięcie komunikatu pomogłoby przy ewentualnej próbie zaślepienia tego w moim czy innym aucie.
sory chłopaki ,ale wam się wydaje ,że inwestując w kable 20,czy 100zł da się zrobić wszystko.grg474 pisze:dopisz pod warunkiem, ze masz taki a taki kabel,
z mojej strony jak ma czym zgrać i zapisać ster to 200 za obróbkę softu i będzie .
Re: Która poduszka zwraca taki błąd? + EGR - kontrolka check
Absolutnie nie wydaje mi się tak. Pytam gdyż chcę rozeznać temat i naprawić najmniejszym kosztem. Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Zabiorę się za poduszkę w najbliższym czasie i ewentualnie wrócę z nowymi problemami.edzio2 pisze:sory chłopaki ,ale wam się wydaje ,że inwestując w kable 20,czy 100zł da się zrobić wszystko.grg474 pisze:dopisz pod warunkiem, ze masz taki a taki kabel,
z mojej strony jak ma czym zgrać i zapisać ster to 200 za obróbkę softu i będzie .