Jednostronny negatyw na tylnej osi.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- threestripes
- Gadatliwa bestia
Witam.
Panowie mam pewien problem po założeniu gwintu i obniżeniu auta oraz dołożeniu 25mm dystansu na strone na tylna oś na jednym z kół (prawa strona) wyszedł mi negatyw wiekszy niż z drugiej strony, róznica jest dość duża bo z lewej strony praktycznie cieżko dostrzec jakies pochylenie a z prawej jest widoczne gołym okiem.
Dlaczego tylko z jednej strony pojawil sie negatyw? Jak na seryjnym zawieszeniu bylo wszystko ok, zreszta rok temu tez byl na glebie i nie bylo negatywu takiego.
Co moze byc tego przyczyna?
Panowie mam pewien problem po założeniu gwintu i obniżeniu auta oraz dołożeniu 25mm dystansu na strone na tylna oś na jednym z kół (prawa strona) wyszedł mi negatyw wiekszy niż z drugiej strony, róznica jest dość duża bo z lewej strony praktycznie cieżko dostrzec jakies pochylenie a z prawej jest widoczne gołym okiem.
Dlaczego tylko z jednej strony pojawil sie negatyw? Jak na seryjnym zawieszeniu bylo wszystko ok, zreszta rok temu tez byl na glebie i nie bylo negatywu takiego.
Co moze byc tego przyczyna?
ZLOTY, SPOTY, WYJAZDY zapraszam na fun page mojej grupy na FB!!!
https://www.facebook.com/Zloty-spoty-wy ... 409563638/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VWGolf.pl Killer
- threestripes
- Gadatliwa bestia
nagle sie pogieła?
https://www.facebook.com/Zloty-spoty-wy ... 409563638/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VWGolf.pl Killer
nagle nie ale była krzywa tylko jak obniżyłeś auto to zmieniłeś położenie osi i dlatego widać to mocniej jak podniesiesz z powrotem zmienisz położenie i tak już nie będzie widać ale pozostanie tak samo krzywe
- threestripes
- Gadatliwa bestia
czyli co wymiana belki?
-
- VWGolf.pl Killer
może spróbuj sam czop mniej roboty i koszt nie duży a czop najsłabszy mógł się ugiąć jak dużo się ugiął to jak zwalisz bęben z łożyskami to może gołym okiem zobaczysz czy jest zgięty