Posiadam golfa gti 2.0 BPY ,podczas wymiany popychacza pompy uleciała mi końcówka (wtyczka) regulatora wysokiego ciśnienia N 276,tak już kupiłem auto było to już pęknięte, ktoś nieudolnie to próbował skleić.Ja po moim wypadku polutowałem przewody auto śmiga ,ale mam pytanie czy zawór wysokiego ciśnienia idzie przełożyć z innej pompy ? wiem ze zaworu nie idzie kupić osobno tylko razem z pompa , a wygląda na to ze idzie go odkręcić ,tylko nie wiem co się stanie jak go zdemontuje , czy dwóch pomp nie zepsuje :fluff:
I drugie pytanie posiadam pompę 06F127025F czy kupując inna muszę szukać identycznej czy mogę szukać innej ? pozdrawiam i proszę o wskazówki
Pompa wysokiego cisnienia ,ułamany czujnik
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
Chodzi Ci o tą wtyczke na górze ?
http://img16.olx.pl/images_tablicapl/17 ... ujscie.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Da sie to odkręcić, sam połamałem ją raz i wymienialem, od kazdego 2.0 tfsi pasuje.
http://img16.olx.pl/images_tablicapl/17 ... ujscie.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Da sie to odkręcić, sam połamałem ją raz i wymienialem, od kazdego 2.0 tfsi pasuje.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Pompa wysokiego cisnienia ,ułamany czujnik
tatas pisze:Posiadam golfa gti 2.0 BPY ,podczas wymiany popychacza pompy uleciała mi końcówka (wtyczka) regulatora wysokiego ciśnienia N 276,tak już kupiłem auto było to już pęknięte, ktoś nieudolnie to próbował skleić.Ja po moim wypadku polutowałem przewody auto śmiga ,ale mam pytanie czy zawór wysokiego ciśnienia idzie przełożyć z innej pompy ? wiem ze zaworu nie idzie kupić osobno tylko razem z pompa , a wygląda na to ze idzie go odkręcić ,tylko nie wiem co się stanie jak go zdemontuje , czy dwóch pomp nie zepsuje :fluff:
I drugie pytanie posiadam pompę 06F127025F czy kupując inna muszę szukać identycznej czy mogę szukać innej ? pozdrawiam i proszę o wskazówki
spokojnie możesz przekręcić górę pompy i nic nie zepsujesz
robiłem to kiedyś
pozdr
mirass
www.vagtune.pl tel. 502730289
pompa już do mnie jedzie , teraz dylemat przekładać cała czy tylko ten zawór
I pytanie czy odkręcając ten zawór najpierw spuścić ciśnienie z pompy ?
I pytanie czy odkręcając ten zawór najpierw spuścić ciśnienie z pompy ?