VW Passat B6/2.0TDi/170KM/2007r/41 999zł/MOKRONOS GÓRNY
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
VW Passat B6/2.0TDi/170KM/2007r/41 999zł/MOKRONOS GÓRNY
Jesli ktos byl ogladać albo ma jakies "cenne / madre" uwagi -> prosze o pomoc :
http://allegro.pl/vw-passat-r-line-high ... 33286.html
Szukam auta kombi, zainteresowal mnie ten samochod. Silnik wiem ze nie nalezy do polecanych ale nie wiem czy to BMR ( PD ) czy CBBB ( CR ).
Z gory dziekuje za pomoc.
Szukam auta kombi, zainteresowal mnie ten samochod. Silnik wiem ze nie nalezy do polecanych ale nie wiem czy to BMR ( PD ) czy CBBB ( CR ).
Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2015 22:04 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 3 razy.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Re: VW Passat B6 Rline/2.0TDi 170KM/2007r/woj.dolnoslaskie
xxxPALUCHxxx pisze:Jesli ktos byl ogladać albo ma jakies "cenne / madre" uwagi -> prosze o pomoc :
Ten rocznik to jeszcze PD, CR wszedł pod koniec 2008r. przeważnie jako model 2009r. Zaje***sta wersja, ja bym obczaił co to warte.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
-
- Nowicjusz
VW Passat B6 Rline/2.0TDi 170KM/2007r/woj.dolnoslaskie
J.w. silnik będzie jeszcze PD
Fajnie zmodzone wnętrze- panel Cimatronica, kierownica itd
Fajnie zmodzone wnętrze- panel Cimatronica, kierownica itd
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
bylem..ogladalem..jezdzilem..dotykalem
Auto doinwestowane..powiedzialbym ze pod wzgledem wyposazenia i utrzymania spelnia wszystkie moje wymagania..zdecydowanie na wielki plus.
Masa faktur, nowych czesci, wlasciciel sprawia wrazenie naprawde uczciwego fana marki, a o samochodzie opowiadalby pewnie jeszcze dluzej gdybym nie musial wracac do domu.
Gdyby nie to ze silnik BMR to pewnie bylbym w 100% zdecydowany na zakup tego PASSATa a tak mam wiele watpliwosci
Auto serwisowane na biezaco do ostatnich kilometrow..przebieg 151 tys. Cala histora serwisowa i ksiazka serwisowa jest dostepna.
W sumie poza silnikiem, przyciemnianymi tylnymi szybami i okleina na dekorach na wzor R36 ( oryginalne szczotkowane ALU pod spodem ) nie bylo do czego sie przyczepic...
Auto doinwestowane..powiedzialbym ze pod wzgledem wyposazenia i utrzymania spelnia wszystkie moje wymagania..zdecydowanie na wielki plus.
Masa faktur, nowych czesci, wlasciciel sprawia wrazenie naprawde uczciwego fana marki, a o samochodzie opowiadalby pewnie jeszcze dluzej gdybym nie musial wracac do domu.
Gdyby nie to ze silnik BMR to pewnie bylbym w 100% zdecydowany na zakup tego PASSATa a tak mam wiele watpliwosci
Auto serwisowane na biezaco do ostatnich kilometrow..przebieg 151 tys. Cala histora serwisowa i ksiazka serwisowa jest dostepna.
W sumie poza silnikiem, przyciemnianymi tylnymi szybami i okleina na dekorach na wzor R36 ( oryginalne szczotkowane ALU pod spodem ) nie bylo do czego sie przyczepic...
______LET's GOLF______
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
xxxPALUCHxxx, tak wybrzydzając to nigdy nie kupisz sobie auta
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
Naprawdę tylko ze względu na silnik? Tragedii nie ma, boisz się padających pompowtryskiwaczy, ale zdarzają się sytuacje, że wymieniają za free w serwisie. Szwagier ma Leona FR 2.0 BMN też z pompkami Siemensa i poprzedni właściciel wyżydził w serwisie wymianę wszystkich czterech na nowe dwa lata temu. Wałek napędzający pompę olejową też możesz skontrolować i na zaś wymienić. Jeśli cała reszta auta jest w bdb stanie, zastanów się jeszcze raz, bo żeby kupić CR musisz szukać aut 2 lata młodszych, to już kilka tyś w górę, do tego weź poprawkę, że nie łatwo jest znaleźć paska na wypasie w takim stanie. Oczywiście to tylko moja sugestia, zrobisz jak uważasz
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
Ja bym brał masz auto z pewnej reki drugi taki sie nie trafi a co do silnika w tym roczniku pd-ki były juz poprawione . Wada ich były wtryski które bardzo często podlegały darmowej akcji serwisowej.Sam posiadam 2.0 tdi i z góry mogę powiedzieć nie taki diabeł straszny jak go malują . Wiele opinia to mity bo gdzieś ktoś usłyszał od kolegi itd. A co do Cr jesli zakupisz wersje z pierwszych roczników 08-09 tez możesz który ma problem z pompa . Dla siebie szukałem b6 i trafić coś sensownego jest ciężko wiec przemyśl raz jeszcze. Oczywiście to twoje $$ i decyzja należny do Ciebie
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Niestety dla mnie silnik jest glownym kryterium zakupu samochodu. Drugim jest wyposazenie a tutaj trafilo sie ze silnik powiedzmy nie jest tym ktory chce, z kolei wyposazenie jest ze tak powiem nawet nad wyrost, ale mimo to szybko bym sie z nim zaprzyjaznil. Auto bylo do obejrzenia blisko domu wiec nic nie stracilem. Bylem, zobaczylem, wiem czego mam szukac.
Golfika, ktorym teraz jezdze szukalem blisko rok ale w koncu znalzlem takiego jakiego chcialem i od 6 lat nie sprawia wiekszych klopotow.
Moj szwagier tez ma B6 HIGHLINE w nadwoziu sedan z tym samym silnikiem i odpokac poza akcja serwisowa do ktorej byl wzywany dwa razy ( przez nieuwage ASO ) i usunieciem filtra DPF, ktory wprowadzal auto w tryb awaryjny i w koncu je unieruchomil nic powaznego z autem sie nie dzieje.
Ten z ogloszenia tez byl objety akcja serwisowa i wymiana wtryskiwaczy.
Auto mi sie podoba..nie ukrywam..niestety silnik juz nie
Golfika, ktorym teraz jezdze szukalem blisko rok ale w koncu znalzlem takiego jakiego chcialem i od 6 lat nie sprawia wiekszych klopotow.
Moj szwagier tez ma B6 HIGHLINE w nadwoziu sedan z tym samym silnikiem i odpokac poza akcja serwisowa do ktorej byl wzywany dwa razy ( przez nieuwage ASO ) i usunieciem filtra DPF, ktory wprowadzal auto w tryb awaryjny i w koncu je unieruchomil nic powaznego z autem sie nie dzieje.
Ten z ogloszenia tez byl objety akcja serwisowa i wymiana wtryskiwaczy.
Auto mi sie podoba..nie ukrywam..niestety silnik juz nie
______LET's GOLF______