Jaka to pompa ?? 1.6TD JR
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Siemanko wszystki moglby mi ktos powiedziec co to za pompa ?? Co widze na zdjeciach innych silnikow JR to jest inne LDA i zastanawiam sie czym sie rozni ta moja od tej z JR i czy np jest sens szukac ori z JR o ile sie czyms roznia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
Auta:
- Audi 80/90 1.6 TD 51 kw
- VW Golf II, Jetta, Passat 1.6 TD 51 kw
Oznaczenie silników:
- CY, JR
- Audi 80/90 1.6 TD 51 kw
- VW Golf II, Jetta, Passat 1.6 TD 51 kw
Oznaczenie silników:
- CY, JR
Dzieki za odp A ona rozni sie od tej z innym grzybkiem ?? Czy to to samo tylko grzybek inny ?:)
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
liage2, przypuszczam, ze to będzie to samo, tylko inna obudowa grzybka jak i pewnie brak podnoszenia obrotów gdy wyciągnie się "ssanie" jak to ma miejsce w nowszych pompach.
Szczerze to nie używam tego bo gościu co kupiłem od niego to auto to mówił żeby nie używać bo auto niby ciężko pali kiedy jest na tym ssaniu ogólnie nie miałem problemów z paleniem to tego nie używałem
Teraz nawet linkę mam ściągnięta bo mam deskę która tego nie miała
Teraz nawet linkę mam ściągnięta bo mam deskę która tego nie miała
Rozebralem dzisiaj LDA w tych obu pompach i ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze piny sa inne i w dodatku w tej co grzybek jak z klasyczego JR to srednica pinu jest wieksza. Powie mi ktos o co tu chodzi ? Nawet nr wybite na pinach sa inne...