Kącik posiadaczy MK3
Moderator: VIP
- dabus997m
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK3
Musisz mieć jakieś zwarcie na kabelkach. To bardzo częsta przyczyna. Wyciągnij sobie oba wkłady lamp zobacz czy nie są zawilgocone i czy nie ma na nich zielonkawego nalotu. Sprawdź wszystkie żarówki. Czasem żarówka może mieć całą spiralkę a jest spalona u mnie tak było. Potem przeglądnij kable w okolicy wtyczek i psiknij wd-40. Na koniec sprawdź bezpieczniki w skrzynce. Ojciec ma lagune II to każdej zimy to samo trochę wilgoci i lipa:)
Kącik posiadaczy MK3
dabus997m, dzięki będę miała trochę czasu w poniedziałek to zaglądnę do tego... na razie audi poszło w ruch <3
Kącik posiadaczy MK3
Jest opcja zalozyc do MK3 regulowane/dluzsze wachacze zeby zrobic negatyw z przodu?
Re: Kącik posiadaczy MK3
Ale to chyba tylko jakieś customy na zamowienie.
Bo nigdzie na takie nie trafiłem. Cambery na kielichy cie nie urządzają ?
Re: Kącik posiadaczy MK3
A polecisz jakies solidne?Kapela pisze:Ale to chyba tylko jakieś customy na zamowienie.
Kącik posiadaczy MK3
Ja ci nic nie polece,bo sam nie stosowalem. Wydaje mi sie ze to jedyne sensowne rozwiazanie http://allegro.pl/regulatory-katow-camb ... 79864.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiscie mozna:rozwiercac fasolki na maxa,robic z 2 wahaczy 1, ale szkoda zycia.
Oczywiscie mozna:rozwiercac fasolki na maxa,robic z 2 wahaczy 1, ale szkoda zycia.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK3
Może szuka ktoś części do wersji USA?
Mam cały tył klapę zderzak i lampy w bardzo dobrym stanie.
Mam cały tył klapę zderzak i lampy w bardzo dobrym stanie.
Kącik posiadaczy MK3
Witam Wszystkich
Potrzebuje rady, a mianowicie jaki olej lejecie do skrzyni, ile go tam wchodzi i jakiej firmy brac sprzeglo, bo w pt bede walczyl i chcialbym wiedziec. Pacjent to golf 3 90KM tdi.
Potrzebuje rady, a mianowicie jaki olej lejecie do skrzyni, ile go tam wchodzi i jakiej firmy brac sprzeglo, bo w pt bede walczyl i chcialbym wiedziec. Pacjent to golf 3 90KM tdi.
Kącik posiadaczy MK3
Troche za pozno, ale dzieki. wczoraj wszystko kupione, ale trafione - sprzeglo Sachs, olej Valvoline, do tego uszczelniacz Erlinga.
Kącik posiadaczy MK3
Siemanko, ja tam na Golfa nie narzekam bo nie ma na co ale jedynym mankamentem mojego jest to ze poprzedni własciciel nie robił nic ! ( mam oryginalne amory springi, wachacze można powiedzieć wszystko tak jak wyjechało z fabryki ) od wczoraj walczę z wymianą sanek pod silnikiem bo pękły na pół a do tego przewód wysokociśnieniowy od wspomagania się poddał i też trzeba wymienić. Ale przynajmniej mam pewność ze pierwszy odkręcam śrubkę
...Powoli ale do przodu... / Mk3
- dabus997m
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK3
Panowie montował ktoś z was ringi w projektorach TYC do mk3? Zastanawiam się jaki byłby tego efekt. Chodzi mi o zastąpienie postojówek ringami w kloszach długich lamp. Ringi pewnie z BMW te mniejsze by wlazły.