Leon Top Sport Styling 132 Cambery 4' KW V2 AirRide Kaliński
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Leon Top Sport 3SDM 001 8,5J 9,5J KW Variant 1 Kaliński
Dziwi mnie, że miejscowi nawet nie wpadlipyrko pisze:byłeś w BDG i nawet nic nie wiedziałem?
A Ty jakim autem byłeś?macabra_ pisze:trochę ludzi było
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A to chwilę obczajałem. Malowałeś rotory, czy ori złote?
Leon Top Sport 3SDM 001 8,5J 9,5J KW Variant 1 Kaliński XXL
szczerze to ostatnio jestem wyjęty z rzeczywistości i nawet nie wiedziałem że taki spot jest :p
Ostatnimi czasy Leon był na rozpoczęciu sezonu w Skępem i wczoraj na VAGVILLAGE 2k15 w Iławie.. Zrobiłem też mały out z tyłu..
docelowo wpadnie też dystans ok. 10mm i myślę, że jakiś spas się pojawi wtedy Tylko nie wiem, czy da radę założyć dystans 10mm bez centrowania. Tu 17mm - wchodziła tylko karta między błotnik, a oponę..
VAGVILLAGE
Więcej zdjęć na fejsie! https://www.facebook.com/pages/Seat-Leo ... 7673962004
docelowo wpadnie też dystans ok. 10mm i myślę, że jakiś spas się pojawi wtedy Tylko nie wiem, czy da radę założyć dystans 10mm bez centrowania. Tu 17mm - wchodziła tylko karta między błotnik, a oponę..
VAGVILLAGE
Więcej zdjęć na fejsie! https://www.facebook.com/pages/Seat-Leo ... 7673962004
Dawno mnie tu nie było, w sumie mało się dzieje. Podświetlane kratki już na miejscu:
Cały czas szukam podstopnicy, bo nakładki znalazłem za 70zł Niedawno została również wymieniona poduszka silnika, którą zerwałem jadąc po lesie..
Tu jeszcze kilka zdjęć z Iławy:
Myślę też coraz częściej nad delikatnym przyciemnieniem szyb..
Cały czas szukam podstopnicy, bo nakładki znalazłem za 70zł Niedawno została również wymieniona poduszka silnika, którą zerwałem jadąc po lesie..
Tu jeszcze kilka zdjęć z Iławy:
Myślę też coraz częściej nad delikatnym przyciemnieniem szyb..
To nie mysl tylko przyciemniaj. ja za 2 tyg zamawiam folie i bede sciemnial A4, jak dla mnie to ma same zalety i jeden minus - upierdliwio zlosliwy milicjant zawijajacy dowod, ale to tez trzeba trafic na takiego, golfem juz 4 lata i ani jednego przypalu.
Szukam więc na szybko auta (foty), które ma przyciemnione szyby (wszystkie) najjaśniejszą folią całość oraz najjaśniejszą przód i deko ciemniejszy tył. Miałby ktoś?
Nie no, najjasniejsza to nie, tyl jakas mocnijsza, a przod srednia, lub tak jak napisales sredni tyl i jasny przod, choc bardziej bym byl za opcja mocniejszego tylu i sredniego przodu, napewno ladniej by to wygladalo.