Looknąłem na fotę i naprawdę nie wiem o co Ci chodzi...?MigotR pisze:Witam wszystkich;)
Czy u was w samochodach tez jest zle spasowane radio? Bylem kiedys z tym w serwisie ale mi powiedzieli ze ten typ tak ma; (. Wkurza mnie to bo nie estetycznie wygląda. Myslicie ze mozna to reklamować?
https://www.dropbox.com/s/tbbcds249qltr ... 7.jpg?dl=0
Wysłane z mojego SM-N910C
Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
Co lubi się sypnąć w 7R
Przy przyciskach po lewej stronie jest szpara (miedzy srebrna ramka i przyciskami), po prawej stronie jest ładnie , niby pierdoła ale jak raz się zauważy to drażni
Kiedyś jak to zgłosiłem to sprawdzili na salonowym egzemplarzu i tez lekko miał szpare. Powiedzieli mi że ten typ tak ma ale coś sie wierzyc nie chce...
Co lubi się sypnąć w 7R
U mnie szpara jest po prawej i lewej - co znaczy że jest tam mały luz. Jeśli u ciebie nie ma tzn, że przykręcili to w taki sposób, że z prawej strony nie ma luzu, za to po lewej jest za duży. Trzeba pewnie przykręcić na nowo ekran
Ja mam na pewno źle spasowany tunel środkowy... Tzn. po lewej stronie się licuje a po prawej odstaje ok. 5mm...Przyzwyczaiłem się już do tego, i zawsze jak na to spojrzę, próbuję to wytłumaczyć faktem że tureccy praktykanci mieli gorszy dzień...myszu pisze:U mnie szpara jest po prawej i lewej - co znaczy że jest tam mały luz. Jeśli u ciebie nie ma tzn, że przykręcili to w taki sposób, że z prawej strony nie ma luzu, za to po lewej jest za duży. Trzeba pewnie przykręcić na nowo ekran
Co lubi się sypnąć w 7R
U mnie radio czy tunel ok ciekaw jestem co znajdę )
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
To dlatego że wersje z białą skórą były dla Vipów...Pawel-7r pisze:U mnie radio czy tunel ok ciekaw jestem co znajdę )
Mam tak samo. Właśnie sprawdziłem.MigotR pisze:Czyli to nie normalne, zglosze to znowu przy wymianie oleju;(
Co lubi się sypnąć w 7R
U mnie znowu potrafi jakis plastik przy progach czasem sie wyczepić, albo sama zagiąć wykładzina
Pozatym tak cienkiej wykładziny to ja nigdzie nie widziałem
Pozatym tak cienkiej wykładziny to ja nigdzie nie widziałem
Co lubi się sypnąć w 7R
Taka oszczędność, a auto jakoś nie potaniało
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20